Takdir etmeyi bilmemek

Açan: Charismax Tarih: 31 Ocak 2025 23:33 Görüntülenme: 1.255
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Takdir etmeyi bilmemek
Takdir beklemek başarıyı kırbaçlar kırbaç kıvançla depresif olguyu tetikler..
Dur ya şiir edebiyatına bağlandım..

Arkadaşlar birisini takdir etmek eziklik değildir.. Övmek değildir.. Takdir etmek yolun doğru yaptığın güzel demektir.. Bizim insanlarımız ya bunu bilmiyor.. Yada bilip görmezlikten geliyor.. Her insan takdiri hak eder ve bekler..

Ben sizleri takdir ediyorum..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Takdir edemeyen kıskançtır bununda saçma salak lafını yapıp kıskanılıyorum diye insanları ikna etmeye çalışır. İcraatını görmediğim kimseyi takdir etmem. Genel forumlar dışında o kadar yetenekli insanlar var ki. Çoğuyla muhabbetim oldu karşılıklı takdirlerimizide sunmuşuzdur. Bunlar dışındakiler çoluk çocuk yav.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Bazı insanlar herşeye rağmen ayakta güçlü duruşu, enerjini, ışığını, konumunu,gülümsemeni, çabanı ve en önemlisi menfaati için eğilmeyen o karakteri kıskanır.Bu yüzden sebebsiz nefret gelir.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Seni çok takdir ediyorum avukat savcı hakim hsk başkanı Fatih
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Ben bugün kimleri takdir ettim var ya of nereye düştüm. Anlatmam lazım bu olayı. Kdmdldkdld
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Tas kebap
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
6 mesajSayfa 1 / 1