Olumlu Motivasyon İçeren CÜMLELER {Mucizenin Olumlama Cümleleri}

Açan: MUCİZE Tarih: 7 Mart 2025 04:04 Görüntülenme: 39.187
Sayfalar 18 / 21 368 ileti
Konu
290
Konu
290
HER GÜN KENDİNİZE TELKİN VERİN!

"Her şey yolunda."

"Her an yenileniyorum."

"Hayatta her şeyin ‌ bir alternatifi var,”

"Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum."

"Kendime huzurlu olma hakkını veriyorum. Her an huzurdayım."

"Kendime rahatlama izni veriyorum ve kendimi serbest bırakıyorum.

Şu andan itibaren yaşamın akışına güvenmeyi seçiyorum."

"Kendimi diğer herkesten ve herkesi de kendimden özgür bırakıyorum ve ben özgür olmayı seçiyorum."

“Hayatım bundan daha iyi nasıl olur? Çok mutlu, çok huzurlu, çok zengin olabilmem için Başka neler mümkün? “

EVET EVET EVET

VE ÖYLE DE OLDU

ŞÜKÜRLER OLSUN …
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
Ses kaydı yaparak gece dinlemeniz çok etkili olacaktır. Bilinçaltının iyice kabule geçmesi için 90 gün yapılması tavsiye edilir.

Bolluk bereket para ile ilgili olumlama

Evren daima en yüce ve en iyi şekilde, benim daimi mutluluğum için helal parayı kolaylıkla, her yönden hayatıma akıtır.

Helal para bana artarak, çoğalarak her yönden gelir.

Bolluk ve bereketin sonsuzluğunu yaşıyorum.

Başarı afirmasyonları

Her şey yoluna giriyor.
Kendime güveniyorum.

Yeteneklerimin farkındayım.
Başarılıyım
Benim özgüvenim yüksektir
Yüce yaratıcının özgüven tanımını biliyorum.
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
İNSANLARIN NEGATİF ENERJİSİNDEN KENDİ ALANIMIZI KORUMAYA ALMAK İÇİN

1. Ayetel Kürsi okuyunuz. “hıfzıhüma ve hüvel aliyyül azim” kısmını 3 veya 7 kez okuyunuz.

2. Suya ayetel kürsü okuyup, Sirke ve limon katıp içebilirsiniz.

Evinizi korumaya almak için ise; beyaz adaçayı veya üzerlik otu tütsüsü yakabilirsiniz.

“Evime ve bedenime birikmiş olan negatif enerjiyi, negatif varlıkları geldiği yere geri gönderiyorum, arınıyorum ve şifalanıyorum. Oluşan boşluklara Yaradanın koşulsuz şifasını yerleştirmeye niyet ediyorum” diyebilirsiniz.

Eviniz için yine, Bakara Suresini açabilirsiniz. Alan temizliği için çok güçlü bir frekansa sahiptir.
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
Atalar çalışması

Derin bir meditatif hale geçip;

Atalarımdan gelen tüm olumsuz ah, lanet, bedduaların iptal olup çözülmesi, üç seviyemden iptal olup, 4. seviyemden çözülmesine niyet ediyorum oluşan boşlukların yerine yaradanın ilahi şifası ve nurunun yüklenmesini talep ediyorum.
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
Para bilincinizin genişlemesi için aşağıda ki cümleleri 1 kere yazıp başucunuza koyup her gün okuyabilirsiniz…

💰💰💰
Ben ( tam adınızı yazın), bugün para ile yeni bir ilişkiye başlıyorum.

Bugünden itibaren para ile daha samimi, sıcak ve neşeli bir ilişki seçiyorum.

Para hayatıma katkı dolu şeyler getiriyor.

Para benim için saf ve temizdir.

Refahı , parayı ,bolluk ve bereketi, zenginliği hak ediyorum.

Para benim dostumdur.

Para ve başarı şimdi burada bana eşlik ediyor.

Evrendeki tüm zengiliği ve bereketi almaya hazırım.

Benimde payıma zenginlik düşüyor.

Şükürler olsun artık farkındayım

Ben parayım.

Ben gücüm.

Ben farkındalığım.

Ben kontrolüm.

Ben refahım.

Ben bolluk ve bereketim.
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
İlişkilerde Korkuları Dönüştürme

Acı çekme korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.hayat güzel.Hayattan zevk alıyorum.

Acizlik korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.hayat güzel.Hayattan zevk alıyorum.

Ayrılık korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.hayat güzel.Hayattan zevk alıyorum.

Aldatılma korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkım ve ben sadakatliyiz.

Başarısızlık korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkta ve işte başarılıyım.

Bırakılma korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkımla mutluyum.

Değersizlik korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkımda ben de değerliyiz.

Güvensizlik korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Kendime ve aşkıma güveniyorum.

Kaybetme korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkımla güvendeyim.Aşkta huzurluyum.

Kandırılma korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Hayat güzel.Hayattan zevk alıyorum.

Reddedilme korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşka güvenle adım atıyorum.

Sevilmeme korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Seviyor, seviliyorum.

Yalnızlık korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkım her an benimle.

Yetersizlik korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkta ve işte yeterli ve yetkinim.

Suçlanma korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkım beni doğru anlıyor ve olduğum gibi kabul ediyor.

Aşağılanma korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşk beni yüceltiyor, değer katıyor.
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
👑Hangi soru var hiç sormadığım sormayı aklımdan bile geçirmediğim ki sormuş olsam bana hiç aklıma dahi gelmeyen mutluluk, neşe,sihir, servet, bolluk, ihtişam, eğlence kapılarını sonsuza kadar açardı? O sorunun ta kendisi olacak ben kim ve ne olabilirim?

👑Ben ve bedenim hayat boyu aradığım hep dışarda aradığım için hiç bulamadığım hazinenin benim içimde olduğunu alıp kabul etsem kendime onu bir armağan olarak vermeyi seçsem tüm molekülerim nasıl bir ışıltıyla titreşir hayatım nasıl değişirdi?

👑Bundan daha iyi nasıl olurum? Bundan daha neşeli, daha zengin, daha coşkulu, daha ışıl ışıl, daha katkılı, daha eğlenceli, daha huzurlu, daha barışık nasıl olurum?
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
ENERJİMİZ DÜŞTÜĞÜNDE

Enerjim çok düşük hiçbir şey yapmak istemiyorum diyorsan;

Eğer bu sorun biyolojik bir durum kaynaklı değil de psikolojikse ve çok sık oluyorsa, kendi sesini telefona kaydet ve ihtiyacın olduğunda dinle.

Bilinçaltımız bizim sesimizi emir kabul eder, özellikle çok sık duyduğu cümleleri hemen dosya dolabının en üstlerine yerleştirir ve hayatımıza çeker. (Burada şuna da dikkat çekeyim tekrar, neye odaklanırsanız hayatımıza onu çekeriz. Aman dikkat!)

Günün herhangi bir saatinde sesli veya sessiz, odaklanarak şu cümleleri söyle lütfen. (Enerjiniz hafifleyene kadar yapabilirsiniz)

“Enerjimi verdiğim her yerden ve herkesten geri alıyorum.

Benden izinsiz bir şekilde kullanan herkesten ve her şeyden kanallığımı kapatıp, onlara verdiğimi alıp, benim enerjimi düşüren herkesten, her şeyin enerjisini de onlara geri yolluyorum.

Başka insanlarda yerleşmiş ve kalmış enerjilerimi olduğu yerden şimdi geri çağırıyorum. Gücümü tekrar alanıma davet ediyorum. Benim enerjimi düşüren ve alanıma yerleşmiş başkalarının enerjilerini de şifa ekleyip onlara geri gönderiyorum.

Şifalandım şükürler olsun..
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
SÖZ VERİYORUM

Yapmanız gereken bir işi sürekli erteliyorsanız lütfen şu cümleyi kurun;

“Söz veriyorum ………(ertelediğiniz iş) bugün yapacağım”

Söz veriyorum demek ve niyet etmek beyin için emirdir. Yine ertelemeye çalışsanız bile sizi ayağa kaldırıp o işi mutlaka yaptırır.

Şifa olsun ♥️
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
ŞİFA

Bedenimizdeki hücreler zihnimizin söylediği her şeye tepki verir.

Negatif düşünceler bağışıklık sistemimizi çökertir.

Şifa veren düşünceler ise fiziksel ve ruhsal olarak bizi iyileştirir.

Şifa veren düşünceler nelerdir?
1. Hak ediyorum!

Ben hayatımda mutluluğu, bolluğu, sevgiyi ve sağlıklı olmayı hak ediyorum.

2. Kabul ediyorum!

Zor durumlardan dersler çıkarmayı ve öğrenmeyi kabul ediyorum.
3. İzin veriyorum!

Güzelliklere, neşeli olmaya, gelen iyilikleri almaya izin veriyorum.

4. Seviyorum!

Hayatı karanlık ve aydınlık yanlarıyla, insanları karanlık ve aydınlık yanlarıyla, kendimi karanlık ve aydınlık yanlarımla seviyorum ve kabul ediyorum.
5. Seçiyorum!

Benim için doğru olanı, içimi aydınlatanı, huzur vereni, yolumu kolaylaştıranı seçiyorum.

6. Affediyorum!

Geçmişi bir yük olarak taşımamak için kendimi özgürleştirmek için kalbimi yormamak için affediyorum.

7. Davet ediyorum!

Hayatıma daha fazla bilgeliği, anlayışı, eğlenceyi, seyahati, yeni dostlukları, heyecan verici deneyimleri davet ediyorum.

8. Şükrediyorum!

Görebildiğim ve henüz göremediğim tüm iyilik ve güzelliklere şükrediyorum.

9. Serbest bırakıyorum!

Gitmesi gerekenleri, bitmesi gerekenleri, süresi dolanları yenilere yer açılması için serbest bırakıyorum.

10. İnanıyorum!

Mucizelere, korunduğuma, sadece doğru olanın hayatıma geldiğine ve doğru olmayanın kendiliğinden gittiğine inanıyorum.

Bedenim, bedenimdeki hücreler, organlarım bu şifa veren düşünceler doğrultusunda şifa bulacaktır.

Buna derinden inanıyorum ve kabul ediyorum.
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
resim
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
resim
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
Başımıza gelen bir çok olumsuz durumun temelinde değersizlik yatıyor.

Ben her şeyin en güzelini hak ediyorum yazarak evimin salonuna astım. Gözün sık gördüğü her şeyi bilinçaltı hayatımıza aktarır.

Ve hayatlarında tıkanma ve tekrarlayan döngülere bakıldığında hep temelinde değersizlik duygumuz ve iyi şeyleri hak etmediğimiz inancı çıkıyor. Yukarıdaki cümleleri inanarak okuyun. Her gün okuyun. Bakın hayatınıza nasıl güzellikler kolaylıkla giriyor.
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
resim
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
NİYETLER

ENERJİ ALANIMIZI GİÇLENDİRECEK, FREKANSIMIZI ARTTIRACAK ÇOK GÜÇLÜ BİR NİYET
Bugün enerji alanımın güçlenmesine, parlamasına, frekansımın yükselmesine ve tüm hayatımı en iyi şekilde etkileyecek duruma gelmesine niyet ediyorum. Koşulsuz sevginin, tüm varlığımı kaplamasına niyet ediyorum. Şükürler olsun. Teşekkürler.

GÜZEL BAŞLANGIÇLAR İÇİN

Hayatımı güzelleştirmeye ve güzellikler içinde yaşamaya niyet ediyorum. Hayatın bana muhteşem olanaklar sunacağını biliyor ve bunlar için şükrediyorum. Benim için muhteşem hayırlı yaşam amaçlarının hemen şimdi gerçekleşmesine izin veriyorum. Şükürler olsun. Teşekkürler.

HEDEFLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN
Hedeflerimi gerçekleştirmeyi seçiyorum. Hemen şimdi kendime yükselmek ve büyük işler yapmak için izin veriyorum. Bugün beni yükseltecek ve büyütecek ve parlatacak bir sürecin ilk adımını atıyorum. Hayatımı güzelleştirmeye ve güzellikler içinde yaşamaya tüm kalbimle NİYET EDİYORUM. Şükürler olsun. Teşekkürler.
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
NİYETLER 2

GÜZEL SEÇİMLER İÇİN NİYET

Bugün şansı, bolluk ve bereketi, mutluluğu, sevgiyi, sağlığı ve güzellikleri hayatıma hızla çekmeye niyet ediyorum. Ve öyle de OLDU. Şükürler olsun. Teşekkürler

KENDİ GÜCÜMÜZÜ ORTAYA ÇIKARABİLECEĞİMİZ GÜZEL BİR NİYET

Kendimi olduğum gibi kabul etmeyi ve sevmeyi seçiyorum. Kendi güzelliğimi görüyor ve takdir ediyorum. Özgüvenimi ve özdeğerimi şimdi uyandırıyorum. Kendime olan inancımın güçlenmesini ve niyetlerimi gerçekleştirecek güce sahip olmayı seçiyorum. Yeteneklerimin açığa çıkmasını ve bu yeteneklerimi tüm dünyayla paylaşmayı şimdi ONAYLIYORUM. Şükürler olsun. Teşekkürler.

REFAH İÇİN NİYET
Refah, bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorum. Yaradandan bana gelen zenginliği sevgiyle kabul ediyorum. Bugün kendimi maddi ve manevi her türlü zenginliğe açıyorum ve hayatımda sürekli bir bolluk, bereket ve refah akışının başlamasına niyet ediyorum. Şükürler olsun. Teşekkürler.
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
NİYETLER 3

EVLİLİK İÇİN NİYET

Mutlu bir evlilik yapmayı, eşimle uyum ve denge içinde yaşamayı seçiyorum. Eşimi sevmeyi ve onun sevgisini hissetmeyi kabul ediyorum.

Bütün kalbimle EVET diyeceğim kişinin hayatıma girmesi için güçlü bir şekilde niyet ediyorum. Şükürler olsun. Teşekkürler

KAVGALARI SONLANDIRMA NİYETİ
Sakin, huzurlu ve dengeli ilişkiler içinde olmayı seçiyorum. Çevremdeki insanlara ve sevdiklerime dengeli bir şekilde yaklaşmayı ve onlara huzur vermeyi kabul ediyorum. ……… ile ilişkilerimde uyum, iyilik ve olumlu duygular olmasına niyet ediyorum. Şükürler olsun. Teşekkürler.

İLETİŞİM YETENEĞİNİ ARTTIRMA NİYETİ

Kendimi çok iyi ifade etmeyi, duygularımı ve düşüncelerimi en iyi şekilde anlatabilmeyi seçiyorum. Kendi düşüncelerime değer vermeyi kabul ediyorum. İletişim yeteneğimin artmasına, kendimi ifade edebilmeye, en güzel cümleleri kurarak akıcı bir şekilde konuşabilmeme ve ses tonumu çok iyi kullanabilmeme bütün kalbimle niyet ediyorum. Şükürler olsun. Teşekkürler.
0 beğeni
Konu
290
Konu
290
8-8 ASLAN KAPISI

Hep beklediğimiz Aslan Kapısı, kozmik enerjinin zirve yaptığı gün (8-8).

Bu dönem eski enerjilerden kurtulma fırsatı verir. Bir eşik gibi düşünün. Eşiği geçme atlama konusunda yardımcı enerjiler vardır. Sizlere hizmet etmeyen şeylerin yaşam alanınızdan çıkması için fırsat verir.
Bilinmeyenden korkmak hep eskiye gitmek demektir. Kendi gücünüzü ortaya koymamız için bir fırsattır. Ama dediğim gibi eşikten adım atma cesaretini gösterirseniz.

İlahi plana güvenmenizi ister.

Kalbinizin içindeki kendi gerçekliğinizi yaratmanızı ister.
Yaratım yapın. Yeni yaşamınızı oluşturun. Olumlamalar ve niyetlerinizi yapın. Yeniye yer açın. (Önemli) Siz adım atarsanız gerçekten ben yardım edeceğim der bu enerji.
Ana etkisi bugündür. Ama etkisi 12 sine kadar sürer
8 & 8 Yeni bir bilinçten doğum...

Geçmişteki bilerek ya da bilmeyerek yaptığım tüm hatalar için kendimi ve başkalarını tamamen affederek serbest bırakıyorum...
Geleceğimi özgürleştirmek için geçmişimi serbest bırakıyorum..
Kendimi ve başkalarını yargılamayı sonsuza kadar bıraktım..
Tüm yaşanmış deneyim, düşünce ve duygularımı sağlık, sevgi, aşk, bolluk bereket ve huzura dönüştürülmesi için Yaradan'a teslim ediyorum..

Her şeyi ve herkesi olduğu gibi kabul ediyorum..
Severek paylaşacağım sevgi ve neşe dolu yeni hayatımı kucaklıyorum..

Bil ki,
Sen değiştiğinde herşey değişir..
Eksiklik hissetmeyi bıraktığında herşey sana geri döner..
Kabul ettiğinde dönüşürsün..

Yeni bir şey denemeye cesaret ettiğinde engeller kaybolur ve dünya seni şaşırtır..

Su gibi yumuşadığında yeryüzündeki tüm gözeneklere nüfuz edersin..

Senin için olmayan şeyi bıraktığında o boşluk gerçekten sana ait olanı çeker...
Karar verdiğinde bu kararlılık kim olduğunu bulur ve sana ne istediğini fısıldar..
Zihnini sakinleştirdiğinde tüm Evren ayaklarının dibine düşer...
Acele etmediğinde her şey sana doğru gelir..

Kontrol etmeyi bıraktığında her şey kendi kendine yerleşir..
Mütevazi olduğunda dünya sana aittir..
Kendini bulduğunda aramayı bırakır ve hayallerine ulaşırsın..

Şimdi bu bilinçten en kolay, en neşe dolu, en coşkulu, en bereketli, en aşk dolu yaşam deneyimlerime uyumlanıyor ve bu bilinçten insanlarla sevgiyle ve katkıyla yolumun temas etmesine niyet ediyorum..
0 beğeni
Sayfalar 18 / 21 368 ileti
368 mesajSayfa 18 / 21