8-8 ASLAN KAPISI
Hep beklediğimiz Aslan Kapısı, kozmik enerjinin zirve yaptığı gün (8-8).
Bu dönem eski enerjilerden kurtulma fırsatı verir. Bir eşik gibi düşünün. Eşiği geçme atlama konusunda yardımcı enerjiler vardır. Sizlere hizmet etmeyen şeylerin yaşam alanınızdan çıkması için fırsat verir.
Bilinmeyenden korkmak hep eskiye gitmek demektir. Kendi gücünüzü ortaya koymamız için bir fırsattır. Ama dediğim gibi eşikten adım atma cesaretini gösterirseniz.
İlahi plana güvenmenizi ister.
Kalbinizin içindeki kendi gerçekliğinizi yaratmanızı ister.
Yaratım yapın. Yeni yaşamınızı oluşturun. Olumlamalar ve niyetlerinizi yapın. Yeniye yer açın. (Önemli) Siz adım atarsanız gerçekten ben yardım edeceğim der bu enerji.
Ana etkisi bugündür. Ama etkisi 12 sine kadar sürer
8 & 8 Yeni bir bilinçten doğum...
Geçmişteki bilerek ya da bilmeyerek yaptığım tüm hatalar için kendimi ve başkalarını tamamen affederek serbest bırakıyorum...
Geleceğimi özgürleştirmek için geçmişimi serbest bırakıyorum..
Kendimi ve başkalarını yargılamayı sonsuza kadar bıraktım..
Tüm yaşanmış deneyim, düşünce ve duygularımı sağlık, sevgi, aşk, bolluk bereket ve huzura dönüştürülmesi için Yaradan'a teslim ediyorum..
Her şeyi ve herkesi olduğu gibi kabul ediyorum..
Severek paylaşacağım sevgi ve neşe dolu yeni hayatımı kucaklıyorum..
Bil ki,
Sen değiştiğinde herşey değişir..
Eksiklik hissetmeyi bıraktığında herşey sana geri döner..
Kabul ettiğinde dönüşürsün..
Yeni bir şey denemeye cesaret ettiğinde engeller kaybolur ve dünya seni şaşırtır..
Su gibi yumuşadığında yeryüzündeki tüm gözeneklere nüfuz edersin..
Senin için olmayan şeyi bıraktığında o boşluk gerçekten sana ait olanı çeker...
Karar verdiğinde bu kararlılık kim olduğunu bulur ve sana ne istediğini fısıldar..
Zihnini sakinleştirdiğinde tüm Evren ayaklarının dibine düşer...
Acele etmediğinde her şey sana doğru gelir..
Kontrol etmeyi bıraktığında her şey kendi kendine yerleşir..
Mütevazi olduğunda dünya sana aittir..
Kendini bulduğunda aramayı bırakır ve hayallerine ulaşırsın..
Şimdi bu bilinçten en kolay, en neşe dolu, en coşkulu, en bereketli, en aşk dolu yaşam deneyimlerime uyumlanıyor ve bu bilinçten insanlarla sevgiyle ve katkıyla yolumun temas etmesine niyet ediyorum..