Sandık Kokusu yeni bölümünde neler olacak?

Açan: İlkiz Tarih: 13 Mart 2025 08:28 Görüntülenme: 1.423
Konu
2.492
Konu
2.492
Sandık Kokusu yeni bölümünde neler olacak?
resim
Sandık Kokusu 49. Bölüm Özeti: Filiz, Hasan’la konuşur. Irmak gittiği için üzgün ve kaygılıdır. Karsu uyandığında Bora’yı evde göremeyince garip bir telaşa kapılır. Bora’nın çok yoğun çalışması, Veronika’nın hep yanında olması Karsu’yu tedirgin ediyordur. Gülnaz ve İhsan için kına gecesi yapmaya karar verirler. Hep beraber hazırlıklara başlarlar. İhsan’ın Gülnaz’a söylemediği küçük bir detay vardır. İhsan’ın ona aşırı bağlı kız kardeşi Zeliha... Hakan ve Ayça arasındaki aşk ve iş ilişkisi güzel bir şekilde devam eder. Filiz, Ekrem ve Nazan arasındaki durumu planlamaya devam etmektedir. Ekrem yine Nazan’ın karşısına çıkar. Birbirlerini tanımaya başlamışlardır.

19 Mart 2025 Çarşamba 20:00 | 50. Bölüm

Bölüm Bilgisi: FİNAL
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Sandık nasıl kokuyor
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Sandık nasıl kokuyor

Sandıkta eskiye dair izler, sandıktaki renk değişmiş çok eskiye dair elişleri yada hatırası olan şeyler
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Sandıkta eskiye dair izler, sandıktaki renk değişmiş çok eskiye dair elişleri yada hatırası olan şeyler

Onlar kokuyor mu ben genelde naftalin kokusu bilirim o da eskilerle beraber artık unutuldu gitti
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1