İlkiz İ Kayıt1 yıl önceMesaj6.818Konu2.492 İlkiz Kayıt1 yıl önceMesaj6.818Konu2.492 16 Mart 2025 17:57 Israrcı olun Hedeflerinize en gerçekçi biçimde ulaşmanın tek yolu yaptığınız her şeyde ısrarcı olmaktır. Bir kere denediniz ve başarısız oldunuz: tekrar deneyin! Bir kez daha denediniz ve tekrar başarısız oldunuz: yönteminizi değiştirin ve tekrar deneyin! Hatalarınızdan ders alacaksınız ve kim bilir, belki de bu sefer şansınız yaver gidecek!
Charismax Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız.. C Kayıt2 ay önceMesaj9.281Konu3.089KonumAk - İst Charismax Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız.. Kayıt2 ay önceMesaj9.281Konu3.089 16 Mart 2025 23:02 Israrrr ediyorummmm Benimle evlenir misiiinn Sen benim için Ben senin için Yaşamalıyız bu hayatı Poptan girdim hakkı buluttan çıktım o zaman bu abiler doğru demiş ahaha Yok lan o teklif ediyorumdu Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.