Güvercin Besleme Hastalığı

Açan: Charismax Tarih: 24 Mart 2025 12:54 Görüntülenme: 1.438
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
Güvercin Besleme Hastalığı
Çok arkadaşım vardı ama ben bu güvercin besleme olayını hayvan sevgisinden değil o besleme uğraş aşamasının tutku olduğundan düşünüyorum.. Hayvanlara hayvan gibi davranıp ben insanım demek olmaz.. Bazı şeyler hoşuma gitmiyor..
Tutuşları barındırmaları falan
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Çok meraklıları var teyze oğluda besliyor ama adam bahçeli evde oturuyor şehir gürültüsünden uzak.Güvercinlerin yeri ayrı çok güzel ve güvercinlere çok iyi bakıyor paçalıları var çok güzeller ya…
0 beğeni
Konu
5
Konu
5
gerçekten hastalık halini aldığını fark ettim bu başlıkla birlikte. evcil hayvan beslemenin dışında hareketler sergileyebiliyor bu kişiler. :p
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Bizim semtte bir Hasan abi vardı. Güvercinleri uçurur 2 saat onları izlerdi.
Abi ne yapıyorsun derdim, dur dur şimdi havada saracak bekle derdi. Araba verip güvercin filan alıyordu.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Güvercin beslemek gerçekten zamanla hastalığa dönüşüyor. Bizim semtte olsun başka semtlerde olsun gördüğüm kadarıyla besleyenler hiç aklı başında adamlar değildi. :D Bunların mezatları yapılır kavgalar dövüşler olur. Bir araba parası verilen kuşlar var.
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1