Ban sebebi değiştirmek

Açan: Charismax Tarih: 26 Mayıs 2025 10:00 Görüntülenme: 1.353
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Ban sebebi değiştirmek
Düşünsene seneler önce birisini banlamışsın bu gün yeni sebep giriyorsun up uzun hem de.. Neyin intikamı acısı :haha:
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Biriyle yüz yüze kavga edersinde asıl demen gerekenler sonradan aklına gelir ya. :D Buda öyle aklına geldikçe aylar sonra ekleyip yazıyor. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Biriyle yüz yüze kavga edersinde asıl demen gerekenler sonradan aklına gelir ya. :D Buda öyle aklına geldikçe aylar sonra ekleyip yazıyor. :D

Köpek sahibi havlayan köpeğini salıyor köpek susuyor sahibi geri çekiyor köpeği köpek yine cesaretleniyor.. Fake üyeliği ile aklına bişi gelirse kendini geri çekiyor onu havlatıyor :haha: Fino
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Banın nedeni neyse odur sonradan değiştir ekleme yap yok olur mu? Bu tam bir güvensizlik
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Gereksiz işler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Aynen koyduysan banı sebebi bellidir, sonradan orasıyla burasıyla oynamayacaksın
0 beğeni
6 mesajSayfa 1 / 1