Deniz meleği

Açan: İlkiz Tarih: 4 Haziran 2025 17:18 Görüntülenme: 1.448
Konu
2.492
Konu
2.492
Deniz meleği
Kanatları ile okyanusta yüzebilen ve suda batmama özelliği ile dikkat çeken bir canlı türüdür.Oldukça nadir rastlanan bu tür, Rusya'nın kuzeyinde buzlu sularda yaşar.Melek figürüne benzeyen görünümü ile de 'deniz meleği' adını almıştır.Saydam yapıları ile deniz analarını andıran deniz meleği, kanatları sayesinde oldukça rahat hareket edebilir.

Yumuşakçalar familyasına ait bu tür aynı zamanda okyanusun mücevheri sayılır.Deniz meleğinin en büyük türü en fazla 5 santimetreye ulaşır ve deniz kelebekleri ile beslenir. Sadece yeni doğdukları zaman kabukları olur ve zamanla bu kabuklarını kaybeder.

North Carolina Sea Grant araştırma merkezine göre de rüzgar sıcak estiği zaman daha soğuk olan okyanus diplerine iner.Aynı zamanda suda batmama özelliği ile de oldukça ünlüdür.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Siz dün @@Destina yı yüzerken görcektiniz...
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Güzel yüzdük. :*:
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Çok iyi ettiniz bu kısa zamanda :-)
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Çok iyi ettiniz bu kısa zamanda :-)

24 saat tastamam saati saatine denk.. Erken şey yapacaktık aksilikler 24 saate denk getirdi.. Anı hatıra faliyet olarak kaldı işte
.
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

Vaayy adamsın :like:
0 beğeni
6 mesajSayfa 1 / 1