Kilo alıp vermekten oluşan çatlaklara iyi gelen yöntem! Beyaz çatlak izleri nasıl geçer?

Açan: İlkiz Tarih: 8 Haziran 2025 16:38 Görüntülenme: 1.035
Konu
2.492
Konu
2.492
Kilo alıp vermekten oluşan çatlaklara iyi gelen yöntem! Beyaz çatlak izleri nasıl geçer?
Vücut çatlakları, kadınların korkulu rüyalarından biridir. Beslenme alışkanlıkları, genetik faktöreler, kilo alıp verme, hamilelik gibi etkenler vücut çatlaklarına sebep olabiliyor. Çatlakları mümkün olduğunca erken tedavi etmek gerekir. İşte çatlaklara kesin çözüm olacak mucize doğal karışım...

resim

MALZEMELER

1 yemek kaşığı badem yağı
1 yemek kaşığı kayısı yağı
2 yemek kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı toz şeker

YAPILIŞI

Tüm malzemeleri derin kasenin içerisinde homojen kıvama gelene kadar karıştırın. Daha sonra banyo yapmadan tam 30 dakika önce çatlayan bölgelere masaj yapın.

10 dakika beklettikten sonra durulayabilirsiniz.

Ayda 3 kez düzenli bir şekilde uyguladığınızda kısa sürede çatlakların yok olduğunu göreceksiniz.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Şap atın
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Bio-oil yağıda düzenli kullanımda işe yarıyor.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Geçmez kardeşim geçmez
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Görünümünü hafifletiyor sporu da eklersen hayatına.
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1