İşveren yalanları

Açan: Charismax Tarih: 14 Temmuz 2025 23:43 Görüntülenme: 1.072
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.088
rank

Konu
3.088
İşveren yalanları
Hadi yazın bişiler
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Senin başlıkları çalan biri var onu fark ettim, diğer forumdan da alıp gidip başka yere açmış kdjdkdkdk. Başlığı görünce aklıma geldi. :D Neyse yeni üye abisi senden görmüş özenmiş açmış özgün başlıklarınıda. :p
0 beğeni
Konu
187
Konu
187
genelde aile yalanını çok söylerler hepimiz duymuşuzdur.:D
0 beğeni
rank

Konu
3.088
rank

Konu
3.088

Senin başlıkları çalan biri var onu fark ettim, diğer forumdan da alıp gidip başka yere açmış kdjdkdkdk. Başlığı görünce aklıma geldi. :D Neyse yeni üye abisi senden görmüş özenmiş açmış özgün başlıklarınıda. :p

Herkes'in tanrısı olmuşum'

Bunu deme nedenim görmezlikten geldiğini ifade ederler ama hayranlıkları ele verir..

Burada tanrı kelimesini filters mantığında kullandım... Biraz eski kafa benimkisi asker de yemek dua'sın da tanrı demeyip ALLAH dediğim için aldığım ceza mecazinde.

Peh nuri peh çağır coşkunu ' ama gerek yok müjde ar ve banu alkan zaten bunlar..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Kurumsal olunca duymadım çünkü yalan olmaz herşey bellidir.

Ne olur işveren yalanında bariz maaş zamlarınızda iyi artış olacak derler
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1