Onaylanma ( Yeni Üye )

Açan: Charismax Tarih: 21 Ağustos 2025 22:49 Görüntülenme: 972
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
Onaylanma ( Yeni Üye )
İsimi O ile başlayan Soy isim baş harfi Ç ile başlayan bazı kötü niyetli insan modelleri için yeni üye onayı aktif edilmiştir..

3 tekrar 1 yargı sloganı uydurup gerekli işlemler için aile avukatına verilecektir..

Henüz moderatör olmak için gerekli vasıfları karşılayan kimseler olmadığı için ve işlerimizin yoğunluğu da olduğu için bu önlemi aldık!

Online olmak yeterli zamanımız var demek değildir.. İşlem yapacak zamanımız yok' ama işlem yaptırabileceğimiz yetkili sivil hayat dostlarımız var..

İyi günler
İyi akşamlar..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
O ve Ç kişileri çok önemsemiyorum ben, hatta bi güzel dalgamızı geçiyoruz. Hele ki türkçe özürlülerini yada öyle göstermeye çalışan akıl yoksunlarını hiç takan birisi değilim. :D İstesem anasını ağlatacaklarıma bir şey yapmıyorsam bu benim zavallıları eğlence aracı olarak kullandığımı gösterir bu O ve Ç de onlardan birisi. :cool;
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Nasıl kötü niyetli insanlar var böyle amaçları ne ki ne istiyorlar merak ettim :haa:
0 beğeni
Konu
2
Konu
2

O ve Ç kişileri çok önemsemiyorum ben, hatta bi güzel dalgamızı geçiyoruz. Hele ki türkçe özürlülerini yada öyle göstermeye çalışan akıl yoksunlarını hiç takan birisi değilim. :D İstesem anasını ağlatacaklarıma bir şey yapmıyorsam bu benim zavallıları eğlence aracı olarak kullandığımı gösterir bu O ve Ç de onlardan birisi. :cool;

Adamsın :dn1; :D
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
1 gün bekledim olsun tedbirli olmak iyidir
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1