Motosiklet Otobana Girer mi?

Açan: Charismax Tarih: 15 Şubat 2025 19:39 Görüntülenme: 1.550
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Motosiklet Otobana Girer mi?
Sigortalı, plakalı ve muayenesi düzenli olarak yapılmış 100cc motosikletlerin tümü; anayollara, otoyollara ve karayollarının tümüne girebilir.
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
1
Konu
1
Niye giremesin?
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Girer tabi
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Arkadaşlar normalde girmez 100 cc altı motorlar yavaş olur.. Trafiğin 120 140 km ile aktığı özel otobanlarda motorsiklet risktir.. 80 km hız minimum yapması lazım ki trafikte sağ şerit sıkıntısı olmasın.. Fark var yani motor arasında o yüzden.. Misal servis paket çeken kurye vasıtalarını otobanda göremezsiniz yasaktır motor hacmi düşüktür.. Bu konu o farkın cevabını veriyor zaten.. Bunu bir ara @@Supervisor e de sormuştum.. Tam resmi kuralları bulunca paylaştım..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1