Zıplanacak bir şey yok. Açılırsa iyi olur ama emeklere yazık diyorum kısa zamanda hepten çöp olursa hayal kırıklığı olur. Bunun zerre kıskanmayla alakası yok vBulletin3 kimsenin babasının malı değil herkes fikrini söyler. Bu destek olayı bana söylendiğinden beri dedim iyisiyle kötüsüyle en sonda aç dedim iyi olur. Yani bunları bile hazmedemiyorlarsa insanım demesinler kendilerine. Kendi adıma söyleyim kötülediğim bir şey yok. Emek emektir çöp olursa illaki üzülür insan. Yoksa birilerinin yada vB3'ün düşmanı değilim sadece dilim sivri o kadar bilen biliyor. Açanıda tebrik ederim hasetliğim yoktur ama öyle yansıtılıyor işte ne diyelim. Herkesin başarısı kendinin o başarıda sahtelik görürsem konuşuyorum fakat haksız olanlar haklı gibi davrandıkları için okları üstlerinden çıkarıp bize döndürmeye çalışıyor hepsi bu. Kısacası sürekli duyuruldu ya her yerde kesin açılacak diye bakıyorum ondan yazıyorum fikrimi. Özelden paylaşıldığı için özel konuştum genele yazmadım ama genel yazıldığı içinde bende genel yerde fikrimi beyan ederim buna da herkesin hakkı var. Yine diyorum benden yana kötüleme yok bi yerlerinizden anlamanız beni bağlamaz.
Üye olmadığımız yerler yada üye olup orda olmadığımız yerler paylaşımları sadece üyelere yaptıklarını sanıyorlarsa hata ediyorlar.. Tabii fikrim olacak aq .. Sunmasaydın

Olmaz olmaz tutmaz o .. Nasıl ki bütün vbulletin 3 ler bitecek bittiği gün o destek sitesi'de bitecek.. Yani şu'an işliyor site bir şekil'de vbulletin destek sitesi'de bu işlediği sürece var olacak' o'da kendisini kurtaramayacak onu demeye çalışıyorum.. Şimdi açıpta aa destek veriyom demek olmaz.. Bittiği gün o site ayakta kalırsa gelsin elini öpecem ..
Bu bahsettiğim arkadaşlar vbulletin 3 için konuşurken görüntü vb3 alt yapı değişken kararı vermişlerdi 3 yıl oldu hatta 4 yıl onlar'da caydı diyecem ama ara sıra konuşuluyor yine bakalım.. Muhtemelen irc' yada başka yönlerden gelme genel forum olsa tanır birileri' ..
Birde kişi paylaşımı olarak bakınca neye kime destek olacak onuda bilmiyorum pek kestiremiyorum.. Bazı rütuşlu dokunuş yapılmış konu içnde övülmüş bir şeyleri bile paylaşmayı düşünmüyorum demiş.. E nasıl bir destek sunulacak? Bende dil dosyası var paylaşmıyorum ama özel den yazarsanız şunu yaparsanız vericem diyen kişiler gibi sonu görülmeyen bir kuyu olacaksa.. Boşver çöpe at gitsin o fikirleri..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.