Yapay zeka ai

Açan: Charismax Tarih: 26 Ekim 2025 11:12 Görüntülenme: 244
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Yapay zeka ai
Müzik sektörün de devrim.. Bir kaç haftadır stüdyo gereksinimlerin den dolayı kendim resmi sanatçı hesaplarım dan yayın yapıyorum..

Söz müzik bana ait diğer aranjörlük'de destek alıyorum ses yine benim ses frekansım dan oluşuyor hikayeleştirme bana ait ama kafama vuran şu oldu. Ben normal bir aranjör yapmıyorum.. Studyo ekipmanları bana çok maliyetli ve zamanı çok alan bir kayıp olarak geliyorken.. Bir parçamın maliyeti yp ile bana 7 bin tl en düşük maliyet olarak geliyor.. Demek ki sorunum zaman ve kalite.. Bu da zaman olarak kullanışlı ve başarılı geldi..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Ha şimdi ne alaka o maliyetler diyecek olan olursa ileri zaman da.. Telifler ile ilgili bu kardeşim.. Ben kendi telif haklarımı satın alıyorum.. Ben 7 bin dedim minimum bu şarkı başıdır.. Tek bir şarkı 5 bin dolar kadar bir maliyet gerektire bilir.. Tek şarkı yapmadığımıza göre getirisi götürüsü hesabını siz yapın.. Benim tercihimdir bu..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
2 mesajSayfa 1 / 1