SELAM
Merhaba arkadaşlar, ben bir kategori açmak istiyorum.. Kategori içeriği itiraflar ile ilgili ama bu bir mizah'a sahip olacak ve kurgusal olarak daha çok ön plan'da olacak.. Biraz bahsedeyim kafamda ki sistem den..
Mesela bazı malum siteler de görüyorsunuz..
Başlık olarak.. Kocam bey ile evlendim benimle yatıyor sizce boşanmalı mıyım? gibi bir mizah'a sahip olacak aynı zaman'da kurgusal itiraflar da olacak...
Kategori sizin itiraflarınız ve mizahi itiraflar dan oluşacak.. Başka bir siteden ekran resimi alarak burada paylaşa bileceksiniz bu'da yorumlama etkileşimini tetikleyecek.. Ben tek başıma ordu misali tetiklerim algoritmayı zaten sağlarım ama katılım olursa tabi daha iyi olur..
İçerik soru olarak sexting olabilir .. İtiraf olarak sexting olabilir.. Ama onu yedim diye anlatmak yerine onu bilmem ne yaptım demek arasında fark olacak.. Yani küfür sansürlü bir kategori..
Aslında bu konuyu'da etkileşim için açtım yoksa kimseye soracağım dan falan değil.. Biraz kafanızda canlandırın tartışın..
Konu
3.091
- Konu
- 3.091
27 Ekim 2025 12:07
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.