Üniversite okuyan kız çocuğu

Açan: Charismax Tarih: 3 Kasım 2025 17:26 Görüntülenme: 335
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Üniversite okuyan kız çocuğu
Benim arkadaşlarım değil ama bir alt kuşağıma yakın kızlar vardı eski forumlar'dan tabi çevremde'de vardı.. Benim kuşak öğretmen oldu bankalara müdür oldu.. Ben bir muz kabuğu olmadım okurken meslek master yaptığım için.. Şu'an aklıma geliyor'da izmit üniversitesi ve illerimiz de bulunan bir çok üniversiteler'de okuyan .. Annesi babası durumu iyi yada kötü para aktaran okuması için çabalayan insanların kızları .. Erkek demiyorum erkek okusa'da okumasa'da o bir şekil'de tutunuyor tutunmasa bile ölmüyor sonuç'da.. Ama kızların olayı başka... Okuyorlar en yüksek dereceleri alıp kendi alanların'da başarılı oluyorlar.. Bir yüzde oran belirtmek istemiyorum ama bir çoğu okuduğu ile kalıyor.. Sadece adı okumuş kız oluyor ve evlenip yuva kuruyorlar sonrası yok :D Ama okumaları şu şekil'de işe yarıyor.. Davul bile dengi dengine mantığın'da eş buluyorlar kendilerine.. Yani kız' kadın okuyor ama kocalarının seçimlerini sanki belirliyorlar mış gibi geliyor bana.. Şöyle bir düşündüm çevreme'de baktım gerçekten öyle' denk gelmiş olabilir bu benzetme ama öyle..

Mesela size yabancı gelmeyecektir.. Okuduğunuz bir bölüm vardır ama işiniz farklı sektör'dür..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Davul bile dengi dengine iyi hoşta bunu dikkate almayanda çok fazla.
Dediğine şu noktada katılıyorum okumuş kız olmakla kalıyor bir çoğu.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Davul bile dengi dengine iyi hoşta bunu dikkate almayanda çok fazla.
Dediğine şu noktada katılıyorum okumuş kız olmakla kalıyor bir çoğu.

Bu denge meselesi sevdiler ama kavuşamadılar anlamında değil.. O atasözünü işletme anlamın'da...

Mesela 1.50 lik kız 180 lik boy erkek ister ama sende o boy yok ki? Pantolon arkasın da cüzdan mı olmak istiyorsun? Ama kız okumuşsa dengi tahsillisini bulunca o orta dan kalkar.. Tıpkı para gibi
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Bizim akrabalardan birinin kızıda böyle evlendiği çocuk çok uzun boylu, kız yerden bitme evlendiler ama bunlar birkaç yıl konuşmuşlar sonunda evlendiler.
Bizimkiler bizim kıza cep elması diyorlardı ama olsun çok mutlular sonuçta :-)
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Bizim akrabalardan birinin kızıda böyle evlendiği çocuk çok uzun boylu, kız yerden bitme evlendiler ama bunlar birkaç yıl konuşmuşlar sonunda evlendiler.
Bizimkiler bizim kıza cep elması diyorlardı ama olsun çok mutlular sonuçta :-)

Chep apple ... Ulaaa hayatttt 🤣
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1