Arkadaşlar tema değişimleri harici artık teknik bir duyuru yapmayacağım.. Zaten yapmıyordum'da bir çok değişimi yapıyorum siz bazı fonksiyonları xenforo'nun kendi özelliği sanıyorsunuz ama çoğunlukla kendi eklediğim fonksiyonlar'dır.. İnsan yapabildiği şeyi ticaret yapmıyorsa ek fazla yaptım diye dillendirmemeli..
Yalnız 4 gündür bizim kendi sitemiz'de bir sorun vardı sorun derken bir konu (destek sitesi ondan bahsediyorum) .. Biliyorsunuz'dur belki'de bilmiyor'sunuz'dur.. Xenforo'nun ana stil olarak merkezine koyduğu tarayıcı chrome'dir ..Google chorome ile ortak çalışılır güncellemeler'de... Chrome bir güncelleme yayınlamış.. Xenforo'da da istatistik sistemi yeni sürüm'de bazı css' ler parçacıklar hızlı işliyor.. Konuda belirtilen destek yardım'da... Sayfa yenilendiğin'de scrool bar açılması yani çubuk aşşağı yukarı şeklinde bu saniyelik gelip gidiyor'muş.. Konu sahibine ben görmedim siten sağlam dedim ama az önce ben'de rastladım chrome'ye geçince.. Bu bir sorun değil geçicidir sitemizle alakalı değildir.. Ama chrome bu güncellemeyi beta olarak değil'de kararlı olarak yaptıysa hallederim..
Bu'da son duyurum'dur..
Konu
3.089
- Konu
- 3.089
6 Kasım 2025 23:37
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.