Kimse anasının karnında öğrenmedi

Açan: Charismax Tarih: 11 Kasım 2025 19:03 Görüntülenme: 308
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Kimse anasının karnında öğrenmedi
Bu söz bütün insanlar için geçerli... Öğrendiğin kaynağı es geçer ben ben dersen laciverte boyarlar taşıyıcını..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Yabancı bi arkadaşım vardı yazılımcı. Ne yapsa ben yaptım demezdi. Her zaman şu kişiler çıkardı bende geliştirdim sundum derdi. Bazı yaptıklarınıda arkadaşlarımın fikirleri bana ilham oldu derdi. Yabancılar bu konuda daha ahlaklı ve hak yemeyen insanlar çünkü ego, kibir ve hasetlik yok. Kendilerinin ve kalitelerinin farkında bir yerlere gelmiş başarmış insanlar.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Yabancı bi arkadaşım vardı yazılımcı. Ne yapsa ben yaptım demezdi. Her zaman şu kişiler çıkardı bende geliştirdim sundum derdi. Bazı yaptıklarınıda arkadaşlarımın fikirleri bana ilham oldu derdi. Yabancılar bu konuda daha ahlaklı ve hak yemeyen insanlar çünkü ego, kibir ve hasetlik yok. Kendilerinin ve kalitelerinin farkında bir yerlere gelmiş başarmış insanlar.

Aaa ben avrupalıyım... Ben yaptım demediğim için hiç bir şeyim yok.. Ama indiren indirene çünkü ben biliyorum .. Benim özelliğim bu gizemli küfürbaz petçi.. Ben ben hep ben.. Alkışşşşş
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Arada konuşuruz. En son vBulletini bok ettikleri gibi XF'yi de bok ettiler diye yakınıyordu. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Arada konuşuruz. En son vBulletini bok ettikleri gibi XF'yi de bok ettiler diye yakınıyordu. :D

Xenforo eleştirilmez artık.. Çünkü tamamen ticari .. Forum olarak değil.. Xenforo genel forumu benimsemiyor
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1