Onaylanma psikoloji

Açan: Charismax Tarih: 11 Kasım 2025 19:16 Görüntülenme: 222
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.088
rank

Konu
3.088
Onaylanma psikoloji
Bir iş yapıldığın da işi ortaya koyup çevresini gözlemleyene denir..
Aşşağılık kompleks içermesiyle de bilinir..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
İş yerinde müdür gelirdi bizi izlerdi, tabi millet öyle bi hızlanırdı ki ben aksine yavaşlardım. Sonra usta başımız vardı melike baya samimiydik. Müdür demiş herkes beni görünce hızlanıyor Neslihan neden yavaşlıyor. Kimse beni görmediğindeyse herkes yavaş Neslihan hızlı demiş. Bende dedim ben yalakalığı sevmiyorum o yüzden onu görünce aksine yavaşlıyorum, oda gitmiş müdüre demiş sonra herkesin içinde beni baya övmüştü iş konusunda. :T:
0 beğeni
rank

Konu
3.088
rank

Konu
3.088

İş yerinde müdür gelirdi bizi izlerdi, tabi millet öyle bi hızlanırdı ki ben aksine yavaşlardım. Sonra usta başımız vardı melike baya samimiydik. Müdür demiş herkes beni görünce hızlanıyor Neslihan neden yavaşlıyor. Kimse beni görmediğindeyse herkes yavaş Neslihan hızlı demiş. Bende dedim ben yalakalığı sevmiyorum o yüzden onu görünce aksine yavaşlıyorum, oda gitmiş müdüre demiş sonra herkesin içinde beni baya övmüştü iş konusunda. :T:

Ooo maaşına zam verdi mi :haha:
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Ooo maaşına zam verdi mi :haha:

İşte sonra beni o yavaş malların başına usta yaptı hep kadın olduğu için bazıları bana düşman oldu. Kankam çoktu beni sevende çoktu onlar iyice yalakalık yapmaya başladı iyice bok etti yani. :haha:
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1