Seninle Konuştuğumu Bilmiyorlar O Yüzden Gelmiyorum

Açan: Destina Tarih: 16 Kasım 2025 18:16 Görüntülenme: 215
Konu
474
Konu
474
Seninle Konuştuğumu Bilmiyorlar O Yüzden Gelmiyorum
Dedikodunun dibine vurursun, forum sahibiysen çağırmadığın halde şu cümleyi duymak en gıcık olduğum şeydir. :D Orada haz etmediğim biri var dese anlıyacazda seninle konuştuğumu bilmiyorlar, ee bilseler ne olur? Hepsi birlik olup bu kişiye düşman olurlar atıp tutarlar başka ne olcak. En iyi anladıkları şey bu çünkü. :T:
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Bişiler bişiler ... fak dı onlayns dı got tiçır
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Öyle bir arkadaşım vardı. Ben biriyle kavgalıydım konuşmuyordum o kişide onun samimi olduğu biriydi bu yüzden demişti seninle konuştuğumu bilmiyorlar diye. Sırf bilmesinler diye çocukla bir yere gidemiyorduk.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Nasıl insanlar böyleki görünce ne olacak kıyamet mi kopacak?
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Şimdi seninle konuştuğumu biliyorlar o yüzden gelmiyorum oldu :D Devran mevran meselesi :D Lan ne gerek var bunlara sana siteye girmeyince niye girmedin mi diyorlar :haha: Bırakın şu forum sahte ilişkilerini forumda konuştuysanız arkadaşsınız zaten forum kapanınca sizde kapanıp bitiyorsanız sanalsınız o zaman..

Gerçi şimdi şu forumu kapatsam gitsem kimse aramaz sormaz o ayrı mesele ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1