İki eklenti aktif

Açan: Charismax Tarih: 19 Kasım 2025 14:33 Görüntülenme: 337
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
İki eklenti aktif
Duyurusunu yapmayacam demiştim teknik konuların bu bir teknik konu değil dağıtım konusu..

İki adet eklenti hazırladım
Toplam 4 aylık bir çalışma.. Arada sıkılsam da umutsuz olsamda başardım ama yine başarısız olarak kabul ediyorum kendimi...

İki eklenti - Konu içi sayaç görüntülenme
Benzer Konular - Ajax canlı öneri başlığı

Çok basit eklentiler işlev olarak ama yapması çok karışık.. Hatta son 1 haftadır @@Supervisor bu konuya şahittir onun sitesinde de denettirdim yapay zekaya bile sorduk eklenti dağıtımını sağlayamadık ama yapacağım..

Şuan eklenti bu site de yüklü çalışıyor yalnız yüklerken normal yüklemedim veri tabanına eklemeler yapıp öyle eklentiyi yükledim yani ID olarak kendi eklentimi benzersiz kod yapısı ile kullanıyorum.. Bunu dağıtım eklentisi yapmak için uğraşıyorum yakın zamanda umarım çözeceğim diğer siteler içinde kullanışlı hale getireceğim..

Ne zaman olur bilmiyorum bir gün ansızın dosyaları açıp bakıyorum geri kapatıyorum olmuyor geri açıyorum şeklinde bir döngüm var..

@@Supervisor e basit bir eklenti verdim dene diye denedi başta yüklenmemiş sonra bir şekilde yüklenmiş yüklü ama çalışmıyor bir problem var dağıtım konusunda.. Yakında yapacağım..

Benim yaptığım eklentiler türk tipi forumlara uygunluğu olarak ön plana çıkacak direk amaç doğrultusunda seçenek paneli olanlar var birde amacı direk yansıtanlar.. O yüzden bu çalışmalar..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Burada güzel çalışıyor emeğine sağlık.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Burada güzel çalışıyor emeğine sağlık.

Bizim site de mevcut paylaşımda olan eklentiler çalışmıyor o da ayrı bir muhabbet.. 2.3.4 sürümü mü sıkıntı anlamadım gitti herkeste olan bizde çalışmıyor.. Sitemiz de bizim gibi cins lan :haha:
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Bizim site de mevcut paylaşımda olan eklentiler çalışmıyor o da ayrı bir muhabbet.. 2.3.4 sürümü mü sıkıntı anlamadım gitti herkeste olan bizde çalışmıyor.. Sitemiz de bizim gibi cins lan :haha:

Sitede seviyor herkesten farklı olmayı. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Sitede seviyor herkesten farklı olmayı. :D

Bu konu vesilesi ile yine denedim bişiler .. Tester arkadaş'a @@Supervisor 'a gönderdim.. Çöksün sitesi.. Olumlu sonuç gelirse paylaşıma açarım
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1