İlk cep telefonu sahibi olduğunuzda ne yaptınız?

Açan: Charismax Tarih: 19 Kasım 2025 15:37 Görüntülenme: 373
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
İlk cep telefonu sahibi olduğunuzda ne yaptınız?
İlk telefonunuz olduğun'da ne yaptınız la?
Yada şöyle şunuda soralım muhtemelen benim zamanımda olanlar'da aynı şekilde ericsoon görmüşlerdir hangi model marka ilk telefonunuz oldu.. Ama ilk derken sahip olmak ile ilk tanışmanız farklı soru
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Telefonumuz yokken bile, telefonu olan arkadaşlardan hızlı mesaj yazmayı öğrenmiştik jdjdkdkd. İlk telefonum olduğunda ortaokuldaydım o zamanda İngiltereden kuzenler gelmişti tatile bizde kalıyorlardı Mersindeydik o zaman. Benim bi hafta sonrada ingilizceden yazılım vardı. Şansa bak kuzenlerde bizde. Sınıfta orta tarafta 3.sırada oturuyordum. Ben kuzene ingilizce soruları mesaj olarak atıyordum oda bana cevaplarını gönderiyordu öylelikle 100 almıştım puhahahaha.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Benim ilk telefonum Nokia 2310'du 2007de aldık galiba millet kameralı telefon sanıyordu ama kamerası yoktu düz polifonik bir şeydi. O dönemlerde kameralı telefon sahibi olmak havalı bir şeydi. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Ev olarak ilk ericson 688 di sanırım sonra yine ev olarak eve alınan A1018 di ...
Eve alınan 2001 yada 2002 sene falandı sanırım.. Ben de ankaraya okumaya gidince 2002 son ayların da t10 a benzeyen kapaklı vardı antenli o da ericson başka modeldi.. Sonra çok takaslar yapmıştım.. Ama asli telefonum polifonik sonyericsoon 380 i mi ne oydu.. Sony değil ya düz ericson du galiba .. Öyle bişi
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
İlk telefonum sony ericsson T230'du. Kamerası var sanıyordum ama yoktu. Daha sonra da uzun bir süre nokia E71 kullandım.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Benimde Sony ericsondu. Aynen sonra Nokia e71 bende kullandım.Heves işte orayı burayı kurcalıyor öğrenmeye çalışıyordum çok ta temiz kullanmıştım.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
İlk telefon son telefondan ziyade bir çok model telefon kullandım ha .. Kullanamadığım telefonları bile modası geçtikten sonra kullanmışımdır.. Hiç bir yeni telefon yok ki beni şaşırtsın .. Mantığım işimi görsün artık
0 beğeni
7 mesajSayfa 1 / 1