Forum açılır kapanır durumları

Açan: Charismax Tarih: 20 Kasım 2025 16:59 Görüntülenme: 374
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Forum açılır kapanır durumları
Bildirim ile online olacaklara belirttim ama site kapalı olunca bildirimi okuyamazsınız..

Site ara sıra kapatılıp açılacaktır - İşlem yapıldığı zamanlar'da bu günler de sürebilir hemen'de olabilir.. Bir eklenti üzerinde çalışıyorum bu eklenti kişisel sadece burası için değil dağıtımını yapmak için .. O yüzden bilgilendirmek istedim ..
Ayriyetten veritabanın'da boşaltmalar olacak' tablo temizlemesi özel mesajlarınızda bilgiler varsa alacağınız alın onlar'da gidebilir..
Sayaç sıfırlaması gereke'bilir Mysql kodları çalıştırılacak .. LocalHost (Bilgisayar'da sanal kurulum) olarak sağlıklı sonuçlar alamıyorum her dakika'da arkadaşlara denettiremiyorum o yüzden bunu site üzerinden yapıyorum..
Gerçi kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum.. Ben olsam banane ne bok yersen ye derdim yani :D
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Ağam bizimle eğlenir. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Foruma misafir çağırmaya utanıyorum varya çöp forumlar yüzünden çöp ettik.. Abi işimize bakalım
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
İşine bak ne ya bize laf yetiştireceğine :hııh:
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Bilgi geçmeyi unuttum ...

Eklentileri hala dağıtıla'bilir hale getiremedim.. Site üzerine eklentilerin işlevlerini entegre edebiliyorum.. Sıfırdan bir fikiri eklenti olarak düşünüp önce buraya uygulaya biliyorum tastamam eklenti şeklinde kurulumunu kendi öz dosyalarında oluşturup eklenti panelin de göstere'biliyorum..Ama hala dışa aktarımı yapamadım :D Özellikle xenforo için diyorum yapısı çok değişken .. hashes' mantığı sanki siteler arası değişim gösteriyorcasına İD problemleri oluyor.. Yinede ara sıra denemeleri olacaktır öyle yada böyle bunu yapıcam.. En azından site üzerinden yapıp dışa bağlayan ilkler oluruz belki...

Ha birde eklenti indirme eklentisi de düşündüm.. Eklenti olarak değil ama dışa aktar şeklinde bazı değişimler yapılabiliyor ancak veritabanın'dan bilgiler de gidiyor orada bir risk var .. Ara sıra işte hem müzik hem iş hem dijital içerik sanal derken bakıyorum ara sıra.. Kimse yanlış anlamasın ticari değildir bunlar .. Müzik ve diğer kendi işim haricin'de yaptığım duyurduğum bu şeyler free zamanlamasıdır.. Yani parayla iş yapma değil ama bu rica ile de yaptırmaya gelmesin.. Ben elimden geldikce zor görünen şeyleri basitleştirmeye herkes'in ulaşıla bilir olmasını sağlıycam amaç bu..

Bir kaç abi var xenforo ile bilinen onlar bu işlerin ticari abisi.. Zaten işleri de hemen hemen bu tür şeyler ama ana meslekleri değil.. Onlarla'da konuştum kesinlikle ticari yollarını tıkama gibi bir şey söz konusu değil..
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1