Ayrı eve çıkarak yaşamak

Açan: Charismax Tarih: 23 Kasım 2025 13:20 Görüntülenme: 211
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
Ayrı eve çıkarak yaşamak
Bizim coğrafya ve töre adet alışkanlıklarımıza uygun değil bu .. Birde ailene destek olmak varken biraz mantıksız geliyor.. Aile durumu iyi ve kalabalık olanlar'da bu geçerli bir sebep olabilir aslında bana'da mantıklı geliyor bekar olsam bende ayrı kendi evime çıkardım' ama çıkamazdım benim ailem avrupalı dünya gezen emekliler gibi değil' ha ben çıkamazdım ama onlar beni gözden çıkarırdı :D
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Tercih meselesi. Ailene bakma zorunluluğun yoksa, kendi paranı kazanıyorsan ve ailenle anlaşamayıp rahat edemiyorsan çıkarsın.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Valla ilerde okul bitince bende çıkmak istiyorum :D
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Bunu yapan çok var kız erkek farketmiyor.Çalışıyor ve kendini geçindirecek durumda ise iyi aileyi dinleyen olmuyor zaten.

Çok yeni daha arkadaşımın kendinden küçük kızkardeşi bir sene olmadı henüz işe girdi ayrı eve çıkacağım diye tutturdu anne baba müsade etmedi dinleyen kim çıktı 1+1 eşyalı eve rahat yaşayıp eğlenmek için karışan olmasın istedi.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1