Feveran - Hav Hav Havlıyo Durmadan Havlıyo

Açan: Charismax Tarih: 25 Kasım 2025 20:11 Görüntülenme: 272
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Feveran - Hav Hav Havlıyo Durmadan Havlıyo
9LegY72HH9Q:27
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Bilgisizce havlayanlar için iyi denk gelmiş..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Havlamaktan başka bir bok yaptıkları yok.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Havlamaktan başka bir bok yaptıkları yok.

Genele sallamak böyle bişey.. Nerden bilsin türler çok aynı.. Demek ki.. Ama yazık lan o da yapsın.. Ama bence işine baksın .. Yemin ediyorum tek bir göndermem yokken zıplıyor 😃 İlginç
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Sen başkasına diss atıyorsun rap camiasından forumlarla zerre alakası yok ama üzerine uyan giyiyor. Rap yapan biri işi yok forumdakine durmadan diss atacak. Bak benim işim yok rapte yapmıyorum bi sefer diss attım bitti. Yani akıllıyım derken birazda düşünmeleri lazım. Kendi hayatları olabilir ama bizim hayatımız forumlardan ibaret değil. Ne yapalım her söylediğimiz yazdığımız şeylere (Forumlar dışı) diye ibare mi koyalım anlamadım ki. Saçma sapan kişilerle uğraşmaktan sıkıldım la yeter valla.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Sen başkasına diss atıyorsun rap camiasından forumlarla zerre alakası yok ama üzerine uyan giyiyor. Rap yapan biri işi yok forumdakine durmadan diss atacak. Bak benim işim yok rapte yapmıyorum bi sefer diss attım bitti. Yani akıllıyım derken birazda düşünmeleri lazım. Kendi hayatları olabilir ama bizim hayatımız forumlardan ibaret değil. Ne yapalım her söylediğimiz yazdığımız şeylere (Forumlar dışı) diye ibare mi koyalım anlamadım ki. Saçma sapan kişilerle uğraşmaktan sıkıldım la yeter valla.

Ben forumlara bunları disk' olsun diye koyuyorum biyogrofisel ... Ayrıca neticede şarkı ve müzik olarak paylaşım.. Mesela hiç bir müzik paylaşımımın altına yorum yapamam ben normal de.. Forumda kırmamak için...

Konuya gelecek olursak değişken bir yapım yok bazı konular da kullandığım üslup günlük hayatımla aynı olduğu için düşünce ve derinlikler sözlerimede yansır.. Çok doğal bu..
0 beğeni
6 mesajSayfa 1 / 1