İlk ve son defa böyle bir konu açıyorum iyi anlayın bundan sonra gelişecek olaylar'dan sorumlu değilim .. Ben kendi adıma yazıyorum..
A forum
B forum
A kişi B kişi
Artık sıkıldım durmadan farklı forumlar'dan beni ve eşimi konuşan kendi aralarında bir hükme varan insanlar olduğunu düşünüyorum bunuda laf sokma iğneleme ile kendi sitelerinde veya kapısında barındığı sahiplerinin sitesinden yapıyorlar.. Konuştukları kişilerin renkleri belli kendi renkleri belli.. Hep aynı kişiler aynı muhabbetler geçmişleri aynı gelecekte yaptıkları ve şu'anda yapacaklarıda aynı.. Yani özetle bana zarar veren kısım geçmiş değil gelecek planlarıma müdahale edilmesi yaptığım müzik, forumum'da yaptığım ikili üçlü yorum sohbetlerim ve özellikle son iki haftadır hiç bir etkileşimde bulunmadığım halde kendi üzerlerine alıp tehdit vari imalar ile laf sokulması.. Ben dedim ki beni takip etmeyin beni konuşmayın sebep ne? Kıskançlık mı? Kabul etmiyorlar peki kendi aranızda konuşun beni ilgilendirmez ama bunu konuştuk şu kanıya vardık tipin'de yansıtmayın böyle yaparsanız bende karşılık vermek zorunda kalacağım'ki ufak dokunuşlarla veriyorum ama ben sizin gibi o sabıra o oyuna açık birisi değilim tepkilerim çok farklı olabilir bundan korkuyorum.. Kendimi yakarım yanarken yanımda kibrit kutusunu'da götürürüm..
Diyeceğim ve demek istediğim şu .. Bu forum'dan hiç kimseye son iki haftadır bir gönderme gitmiyor kendi halimizde kendi içimizde işleniyoruz.. Gönderme yapacağım bir kişi varsa zaten direkt o kişiyi işaret ediyorum gönderme yapacağım konuda bunu herkes anlıyor.. Yani artık şöyle bir seçimim var denk meselesi denk değiliz.. Kesinlikle değiliz kulvarlarımız farklı, algılarımız farklı, aile yapılarımız farklı, hiç bir ortak özelliğimiz yok ama benim özelliklerime bilgisizce yorum yapmayın öğrenmek istiyorsanız gelin sorun bana size yardımcı olurum.. Hiç mi düşünmüyorsunuz sabırın bir sonu vardır birgün patlar ucu bize dokunur diye.. Siz sanal kafadasınız ama ben öyle değilim' bu ilk ve son konudur.. Bu forum içinde olanlar bu forum içindedir.. Dışarıdan bir ima bir tepkime gelirse artık ben sanallıktan çıkacağım' konu çok farklı yerlere dil uzatmaya geliyor hassas olduğum meseleler var .. Bir çok kişinin aile yapısını biliyorum kendilerinden kendi yaptıklarından bu konu hassas dil uzatmam.. Bir çok kişinin işi ve ünvanını biliyorum yerlerini yaptıklarını dil uzatmam ekmek kapısıdır karalamam.. Lakin benim işim ve müzik kariyerim ile ilgili yapılan yorumlar düşünceler'de aynı bu hassasiyeti barındırıyor ve gerektiriyor.. İlk ve son kez diyorum ki artık durun! Bakın ne olur bilemem ama bu konu beni farklı yollara sevk edecek rahatsızlığımı dile getiriyor bu forum içinde olan olayları bu forumda forumtagram'ın has konuları olarak sayıyor geçiyorum.. Bir daha ne bir açıklama ne bir cevap ne'de bir laf sokulmasına müsade edilmeyecektir..
Tartışmanın adabı, laf sokmanın bir sanatı vardır ben bunu eğlence olarak görüyorum ama siz altta kaldıkca çok farklı hareketler yapmaya başlıyorsunuz.. Bu son gerçekten son.. Hiç kimse tutup'da değer verdiğiniz bu forumlarda böyle bir duyuru açmaz.. Ayağınızı denk alın abi ben dedim gerisini siz düşünün..
Konu
3.088
- Konu
- 3.088
26 Kasım 2025 14:01
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.