Mobil düzenlemeler

Açan: Charismax Tarih: 26 Kasım 2025 23:57 Görüntülenme: 689
Sayfalar 2 / 2 24 ileti
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.088
rank

Konu
3.088
Alıntı: JayusMesaja git

Alışmış kudurmuştan beterdir derler.
Bizim bu vbulletin alışkanlığı olduğu sürece güzel bakamıyorumuz bence. Ben yavaştan ısınıyorum çünkü eksikleri olduğu kadar artıları da var.
Tek ukdem rep olmaması. O da olsa ben bu xenforo'ya okeyim her yerde kullanırım.
Kimse öyle bir bilgi vermedi bana, ama yaptıklarından görüyorum zaten sevmezdim normalde, bu forumla sevmeye başladım. Üye olup aktif olduğum tek xenforo forum burası.

İşin espirisi bir yana vbulletin milatı doldu.. Şuan aktif olanlar da farkında yürümeyecek daha fazla.. Vbulletin bellir bir hosting ve gereksinimlere bağlı tutuyor yani yaşatılması güzel ama ilerisi yok.. Bitecek yani.. Xenforo doğal yapısıda güzeldir tıpkı whatsaap gibidir ama bende kendim özelleştiriyorum vbulletin esinlenmesi var zaten işte o alışkanlıklar v.s ama bitti
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
3
Konu
3

İşin espirisi bir yana vbulletin milatı doldu.. Şuan aktif olanlar da farkında yürümeyecek daha fazla.. Vbulletin bellir bir hosting ve gereksinimlere bağlı tutuyor yani yaşatılması güzel ama ilerisi yok.. Bitecek yani.. Xenforo doğal yapısıda güzeldir tıpkı whatsaap gibidir ama bende kendim özelleştiriyorum vbulletin esinlenmesi var zaten işte o alışkanlıklar v.s ama bitti

Evet artık yavaştan modernleşme zamanı geliyor gibi, buradaki o esinlenmeyi seviyorum zaten. Sanki bildiğim aşina olduğum bir şey ama daha modern versiyonu. O yüzden yabancılık çekmiyoruz, bakalım diğerleri de günü geldiğinde bu kadar güzel olur mu, yoksa bataklıkta mı kalır göreceğiz..
0 beğeni
rank

Konu
3.088
rank

Konu
3.088

Evet artık yavaştan modernleşme zamanı geliyor gibi, buradaki o esinlenmeyi seviyorum zaten. Sanki bildiğim aşina olduğum bir şey ama daha modern versiyonu. O yüzden yabancılık çekmiyoruz, bakalım diğerleri de günü geldiğinde bu kadar güzel olur mu, yoksa bataklıkta mı kalır göreceğiz..

Sen benim karımı seviyon bide oğluma yanlıyon ondan ondan
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
3
Konu
3

Sen benim karımı seviyon bide oğluma yanlıyon ondan ondan

Karına hasta, oğluna aşığım itiraf ediyorum..
Daha fazla saklayamam anlamışsın tüh. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.088
rank

Konu
3.088

Karına hasta, oğluna aşığım itiraf ediyorum..
Daha fazla saklayamam anlamışsın tüh. :D

Oğlumu anladım da karımla napacan onu çok şey edemedim de neyse benim karıda az değil bilir işini :haha: Hayırlı işler
0 beğeni
Konu
3
Konu
3

Oğlumu anladım da karımla napacan onu çok şey edemedim de neyse benim karıda az değil bilir işini :haha: Hayırlı işler

Tatlı hatunlara düşkünlüğümü konuşmayalım bence ayıp olur, biz onu aramızda hallediyoruz sjshxjfjdj
Kaynanam sonuçta :D
0 beğeni
Sayfalar 2 / 2 24 ileti
24 mesajSayfa 2 / 2