İbrahim Çelikkol Dubai’de “Uluslararası En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nü aldı

Açan: İlkiz Tarih: 28 Kasım 2025 17:15 Görüntülenme: 243
Konu
2.492
Konu
2.492
İbrahim Çelikkol Dubai’de “Uluslararası En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nü aldı
İbrahim Çelikkol, bu yıl Dubai’de düzenlenen DIAFA Ödülleri’nde “Uluslararası En İyi Erkek Oyuncu” seçildi. Her yıl dünyanın farklı ülkelerinden başarılı isimleri bir araya getiren organizasyonda Çelikkol’un kırmızı halıdaki şıklığı ve doğal tavırları da dikkat çekti.

resimYoğun set takvimi arasında Dubai’ye giden başarılı oyuncu, ödülünü aldıktan hemen sonra aynı gece Türkiye’ye dönerek Aslı Enver ile başrolü paylaştığı “Ayna” dizisinin çekimlerine devam etti. Hem Türkiye’de hem de uluslararası geniş bir hayran kitlesi tarafından yakından takip edilen Çelikkol, DIAFA’dan aldığı bu prestijli ödül ile törenin en ilgi gören isimleri arasında yer aldı.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
Ulubatlı hasanı oynayandı bu demi.. Adamın surat yapısı tarihi filmler de savaşçı rollerine uygun bence.. Normal aşkolu dizilere yakıştıramadım ben ama
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
2 mesajSayfa 1 / 1