Hatalar - Sayfa Görüntülenmiyor

Açan: Charismax Tarih: 30 Kasım 2025 18:04 Görüntülenme: 319
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Hatalar - Sayfa Görüntülenmiyor
Üyelerimiz hata aldığında ekran resimi çekip lütfen bana göndersin ..

Şu konuda yaptığım güvenlik önlemini değiştirdim

[EMBED content="post-22753"]https://forumtagram.com/konular/kucuk-bir-onlem-saldiri-yuku-dusurmek-icin.4893/#post-22753[/EMBED]

Küçük bir php parçacığı kodladım bunuda sitemize entegre ettim faydalı bir yazılım gereksinimi olduğu için açıklama ve bilgilendirme yapmayacağım. Sizden beklentim 24 saat içinde hata alırsanız bana bilgi vermeniz ..

İyi forumlar..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Mesaj yazarken sol altta düzenle yeri vardı şimdi yok hatalı yazınca düzeltebiliyorduk.Yeniden olsa iyi olur.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Mesaj yazarken sol altta düzenle yeri vardı şimdi yok hatalı yazınca düzeltebiliyorduk.Yeniden olsa iyi olur.

Allah allah öyle bir şey hata değil o izin öyle bir şey olduğunu bilmiyordum bile... Mesajı düzenlemekten mi bahsettin? Eğer o ise o başından beri hep aynı açtığın yazdığın konular da zamana bağlı.. Yarım saat kadar düzenleme zamanı var diye hatırlıyorum
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Allah allah öyle bir şey hata değil o izin öyle bir şey olduğunu bilmiyordum bile... Mesajı düzenlemekten mi bahsettin? Eğer o ise o başından beri hep aynı açtığın yazdığın konular da zamana bağlı.. Yarım saat kadar düzenleme zamanı var diye hatırlıyorum

İmla hatası yapıyordum mesajla hemen onu düzeltiyordum vardı ya iyi biliyorum ve ben çok kullanıyordum solda rapor yazan kısmın hemen altında idi.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Bak raporun yanında üç noktaya tıklanınca düzenle var ve geldi
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
He tamam anladım... O bu konu ile alakalı değil elmas üye olunca elmas üyenin yetkikerini almışsın.. Onu da @@Destina ayarlamıştı düzenleme ayarlarını atlamıştır tamam hallederiz
0 beğeni
6 mesajSayfa 1 / 1