Başka yerlerde site reklamı veren site sahibi

Açan: Charismax Tarih: 3 Aralık 2025 12:01 Görüntülenme: 219
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Başka yerlerde site reklamı veren site sahibi
Kimse siteniz için elini kolunu kaldırmaz direkt kendiniz üye olur bırakır çıkarsınız soranlara da ilk defa gördüm dersiniz aynı ben bir zamanlar ben hiç öyle değildim
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Daha bugün denk geldim sanada gösterdim güldük ya. :D Bi de sanki o forumda takılan üyeymiş süsü veriyorlar işte çok keyifli güzel yer, ayakta kalabilen bi yer bilmem ne kimsede sallamamış. :D Reklamların hiç bir yararı yok olsa yıllardır reklam yapanların online olarak yüzlerce aktif üyesi olması gerekiyordu her zaman bomboş bulduğum bir şey özellikle başka platformlarda genel forum reklamı yapılması. Ben aktif gruplar ve aktif oyunculardan çok adam getirdim anlık binlerce insanın aktif olduğu uygulamalarda. Şimdi yapayım yine bi ton getiririm de milletin kıskançlık krizlerini çekemem. Fake çamuru atmaktan başka bi bok yapmadıkları için. Yine de farkımız çok büyük işte. Onun dışında internet sitelerine verilen reklam komedi. :D
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Çok sağlıklı bir reklam olmaz ki bu hareket.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Reklam meklam boşver de ciğer güzel olmuş
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1