Alevi arkadaşların sesleri neden güzel?

Açan: Charismax Tarih: 4 Aralık 2025 22:05 Görüntülenme: 313
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Alevi arkadaşların sesleri neden güzel?
Şu iki kızın yaptığı bir program var gelene gidene soruyor ya alevi misin evet diyor hee bende diye gülüşüyorlar.. O aklıma getirdi piyasaya bakınca özellikle kadın şarkıcıların sesleri çok güzel alevi olduklarını söyleyenler kısmı özellikle.. Diyorum ki bu alevi arkadaşlar nerelerde yetişiyor bu gırtlakları nereden alıyorlar ? Garip geliyor bana hakkat sesleri güzel.. Ozanlar bağlama çalanlar'da erkekler'de zira öyle alevilik gelir başta yanık sesleri ile.. Ne yiyonuz ne içiyonuz bi diyin hele yeni doğacak olan nesil ona göre çıkış arasın :D

Alevilik islamın bir çeşit çiçeklerin'den birisidir ama içsel olarak bakarsan biraz kültürel farklılık var normale göre ha normal nedir sünnilik mi? Yok o da normal değil ..
Neyse en iyisi ben çorumlu olmaya devam edeyim.. Diyin hele şu ses olayını ..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Valla benim iş arkadaşlarımdan da var sesleri doğru diyorsun harika ve sazı o biçim çalıyorlar. Allah vergisi ses güzellikleri.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Valla benim iş arkadaşlarımdan da var sesleri doğru diyorsun harika ve sazı o biçim çalıyorlar. Allah vergisi ses güzellikleri.

Hep mi öyle olur demi hep öyle
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
3 mesajSayfa 1 / 1