Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..
- Konu
- 3.091
5 Aralık 2025 17:19
Forum alemin de hep yapacağım diyip yapmayan yapamayan insanlar tanıdınız mı?
Valla ben çok tanıdım 6 yıl olacak hala bir şeyler yaptım diyenlerin yapılmış hiç bir şeyini görmedim hep yapılmışları pazarladılar.. Satmıyorlar da yapmışlar ama galiba saklıyorlar öyle diyorlar. .
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
- Konu
- 474
5 Aralık 2025 18:08
Havamı atayım, benden iyisi yok algısı yapayım, ortalığı karıştırayım nasılsa unutulur kafası işte. Zamanında dedikleri hiç bir icraatlarını görmedim. Özellikle birebir dedikleri şeyler hiç yok ortada. Amaan. İcraatı olan insanların daha her fırsatta dile getirdiklerini görmedim konusu açılırsa açılır biter gider. Bazıları her fırsatta her yere yazıyor mklenmedikleri halde.
- Konu
- 3.091
6 Aralık 2025 17:03
Bende de şey var .. Yapacam dediğimi yaparım ama tembellik uzar da uzar.. Hiç konusundan bahsetmediğim şeyleri ben anlık yaparım.. Çünkü neden bak mesela android studyo da ben uygulama oyun yaptığımı söyledim ne zaman başladım buna ben 2018 de o zamanlar forumlarla işim yoktu bitti gitti herhalde forumlar der aklıma bile gelmezdi.. Sonra forumlara geldik az biraz bunu duyurdum linux falan sohbetleri yaptım çevirdim.. Ne oldu ? Konuştum ama konuştuğum üzere bir şey yapmamışım kaç sene oldu mesela 2018 2026 diyelim 1 ay sonra seneye giriyoruz..8 sene olmuş paylaşım yapmadım aha bu demedim ama bu çalışmıyorum anlamına gelmez ara sıra bakıyorum ediyorum sistemlerim değişiyor evim değişti memleketim değişti bilgisayarım değişti telefonlarım değişti moralim düşüncelerim değişti ona rağmen az ucundan az köşesinden şeklinde bakıyorum.. Ama sonra ne yapıyorum konusu bile geçmeyen bir şeyi bazen yazıp çiziyorum ertesi günü al bunu ye diye koyuyorum.. Yani şimdi şuna getircem konuyu forumtagram için ne dedim ben ticari site yapıcam genel forum pek üstüne düşmüycem dedim mi? Dedim oldu mu? Olmadı neden? Çünkü şu gün bu gün demedim.. Araya çok farklı işler olaylar girdi burası sanal yön internet alemi ben bunu şuan yazıyorsam kafamı şuan buraya verdiğimi sanmayın belki de şuan ailevi bir meselem var onunla dertliyim belki çok daha konular başka şeyler var.. Ama ben bunları derken bunlar bir ertelemedir yapmadı yapamadı değil.. Yapmayacağım bir şey olsa zırt pırt ara sıra hatırlatma yapmam.. Şu'an ortam olarak burası uygun değil geçen ne dedim buraya adam çağırmaya utanıyorum artık.. Yan sanayi forumlara yaz çiz sıkıntı oldu burası için o yüzden o sayfaları bir temizleyelim geçmişten bakacaz..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.