Bak beni oraya getirme

Açan: Charismax Tarih: 5 Aralık 2025 21:23 Görüntülenme: 444
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Bak beni oraya getirme
Gelsen nolacak ? Yok yani gelsen neee olacak ?
Dedim geldiler...
Abi hoş geldin
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Gitmişliğim var. Kafama eserse öyle delilikler yapıyorum.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Gitmişliğim var. Kafama eserse öyle delilikler yapıyorum.

Evlerini basmıştık hatırlarsan :D Harbi şöyle bir düşündüm de sende az psikopat değilsin.. Şimdi olayın konusunu yazma boşver ama kaçamadılar dı karısı kocası çocuğu komşuları apartman binalarına girdiydik la
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Evlerini basmıştık hatırlarsan :D Harbi şöyle bir düşündüm de sende az psikopat değilsin.. Şimdi olayın konusunu yazma boşver ama kaçamadılar dı karısı kocası çocuğu komşuları apartman binalarına girdiydik la

Korkusuz olmaktan hâlâ öyleyiz de biraz yaşımızın insanı olmaya çalışıyoruz yoksa şimdi ki aklım olsa videoya bile çekerdim afiş ederdim. Oda sanaldı sonuçta. Neyse öyle bi aklıma geldi yüzlerindeki korkuyu unutmak ne mümkün.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Korkusuz olmaktan hâlâ öyleyiz de biraz yaşımızın insanı olmaya çalışıyoruz yoksa şimdi ki aklım olsa videoya bile çekerdim afiş ederdim. Oda sanaldı sonuçta. Neyse öyle bi aklıma geldi yüzlerindeki korkuyu unutmak ne mümkün.

Valla bidenem ben alışkınım baskın yapmaya ... Çevre bağcılar 100 yıl olunca oralarda büyüdük neticede pis işlerde bulunmadık ama arkadaşların mevzuları oldu onların abilerinin mahalle abilerinin bulunduk ettik yani .. Hiç kimseye zararımız olmadı en nezihimsi mahalle sokak bile bizimdi o kadar bir ailemsi bir duruşu vardı ama dışarıya karşı acayip bir tavır vardı bizim mahallelerin .. Kahve baskını mı dersin internet cafeler mi desin.. Sana'da dedim evlenince ben hiç ağlamadım dayak yemedim.. Buralarda da çok yazdım en son ne zaman ağladım onu bile hatırlamam ama kavga'da etmem genelde çıkaran mevzu yaratan ben olmam giderim o an orada olay biter zaten.. Bu korku salmak yada heybetli olmak olmamakla alakalı değil kavga en son çözüm müdafa amaçlıdır hiç öyle şeyim olmadı genelde çözülür ayak basınca zaten temassız bir şekilde.. Burada cesaret caydırıcı oluyor aha geçen burada bile ahkam kesen uzaktan farklı değişik konuşan bir adam vardı kaba dayımsı ben hayatta okey salonlarına gitmem adama derdin ne abi dedim? Bak abi dedim bişiler bişiler dedi.. Nerdesin dedim gel gel dedi.. Gittim okey oynuyor muş o heybetli hiddetli yazmalarından arkadaşlarınında haberi yok tatlı bir çocukmuş aslında çevresinde o abim :D Yani özetle demek istediğim şey balyoz yumruk yumruk balyoz başınıza gelmesin .. Teknoloji çağındayız kameralar var biliyon mu çekeriz içerik olar ..
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Ben ilk evlendiğimiz zamanlar da hatırlıyorum bana asılan ayı gibi adamı yere sermiştin kolunu kırmıştın o an anladım valla güç beden de değilmiş. O ayı gibi adam ağlamıştı küçücük adam çeyreğim değil vuruyorum her yeri kemik çok acıtıyor diye baya sinir olmuştu. Adam seni belinden tutup savurup atamamıştı sen atmıştın ama harbi şok olmuştum zor ayırmışlardı seni. Bende öyle şeye karşıyım iyi değil ama bazıları hak ediyor. Neyse eskiler bitmez. :D
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Ben ilk evlendiğimiz zamanlar da hatırlıyorum bana asılan ayı gibi adamı yere sermiştin kolunu kırmıştın o an anladım valla güç beden de değilmiş. O ayı gibi adam ağlamıştı küçücük adam çeyreğim değil vuruyorum her yeri kemik çok acıtıyor diye baya sinir olmuştu. Adam seni belinden tutup savurup atamamıştı sen atmıştın ama harbi şok olmuştum zor ayırmışlardı seni. Bende öyle şeye karşıyım iyi değil ama bazıları hak ediyor. Neyse eskiler bitmez. :D

Ahahaha lan o ilk şeyimiz ya ondan erkeklik yapmışımdır kavga etmem ben :haha: Sus tamam sdgsdg
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Ahahaha lan o ilk şeyimiz ya ondan erkeklik yapmışımdır kavga etmem ben :haha: Sus tamam sdgsdg

Yok ya ondan demiyorum ciddi kavga da 2 katı adam seni yere seremedi. Hem boy pos hem kilo olarak baya iri yarıydı herkes şok olmuştu. Tamam sustum. :T:
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Yok ya ondan demiyorum ciddi kavga da 2 katı adam seni yere seremedi. Hem boy pos hem kilo olarak baya iri yarıydı herkes şok olmuştu. Tamam sustum. :T:

O durumu ben askerde de yaşadım da boyun kırıyordum elimde kalacaktı a. bebesi.. Ufak tefek durunca sünger bob falan sanıyorlar ... :D Neyse
0 beğeni
9 mesajSayfa 1 / 1