Neon Turkish - Charismax Style- Dark - Xenforo 2.3 ++
Free türk teması yok' Charismax kardeşiniz size bir tane kazandıracak önizleme olarak bir tane görsel paylaşayım. İsim olarak tam karar vermedim öylesine attım başlığı.. Gece geçişli xenforo 2.3 + sürüm için estetik hızlı ve kolay kullanımlı bir tema yapıyorum.. Fonksiyon ekler miyim eklemez miyim orası belli olmaz ama benzerinin olmadığını söyleye'bilirim.. Burada kullanmayacağız yani ben kendim kullanmayacağım ben kendim kullanacak olsam çok farklı fonksiyon ekleme çıkarma özelleştirme yaparım.. Genel xenforo camia'sına bir hediyem olsun.. Daha bir kaç saat önce aklıma geldi böyle bir şey yapmak.. Atılan tema önizleme'de olduğu gibi bu taslaktan dışarı çıkmayı düşünmüyorum var daha işleri işlemleri.. Xenforo'nun kalbi olan yerler'de paylaşırız..
(Tema xenforo'nun otomatik gece moduna uyumlu olarak kodlanacaktır) Bir iki gün içinde paylaşımını sağlarım ..
----------------
------------------------
---------------
----------
---------
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.