Basit gibi görünen zorluklar

Açan: Charismax Tarih: 12 Aralık 2025 20:27 Görüntülenme: 154
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
Basit gibi görünen zorluklar
Kardeş ne olursa olsun bir forum oluşturmak asla ve asla kolay değil.. Görsel olarak sunarsın bir iskelet yapı ama sizin o değerli görmediğiniz ufak bir tıklama bile ne fonksiyonları çalıştırıyor nerelere tesir ediyor ve onu sağlamak... Kolay değil en kralının yanında taht kurdum bazı şeyleri'de gördüm gerçekten kolay değil.. Üretim aşamasının hiç bir şeyi kolay değil .. Aylarca yıllarca uğraş bir iki saniyede konusunu aç bırak bu işte olay .. Saniyelik paylaşırsın ama onun bir hikayesi vardır.. Eskiden daha basit ve kolaydı uğraşmazdın ama eski zamanda bu zamanın imkanları yoktu şimdi imkan varda eski diye bir şey yok.. Yeni sistemler domino taşı gibi birbirine bağlı çalışıyorlar o insanı yoruyor..

Ben forum site örneği verdim siz yaşam kalitenizden falan bahsedin.. Makarnanın en ucuzu 12 tl teşekkürler..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Genelde işi biliyor ona basit, bilmeyene zor denir.
0 beğeni
2 mesajSayfa 1 / 1