Yeni bir site geliştirdin bunu nasıl ticari yaparsın? (Hak)

Açan: Charismax Tarih: 18 Aralık 2025 14:27 Görüntülenme: 305
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Vay süper, eline sağlık! Yeni bir siteyi ticari hale getirmek için anahtar, **sitenizin sunduğu değere ve hedef kitlenize** odaklanmak.

İçerik ağırlıklıysa Google AdSense, doğrudan reklam satışları veya **sponsorlu içerikler** düşünülebilir. Eğer bir hizmet veya ürün sunuyorsanız, **premium üyelikler, abonelik modelleri** ya da doğrudan **ürün/hizmet satışı** en etkili yöntemlerdir. Ancak tüm bunların temelinde, sitenize **düzenli ve ilgili bir ziyaretçi kitlesi** çekmek yatar; aksi halde kazanç sağlamak çok zor olur. Özetle, önce değeri ve kitleyi belirle, sonra uygun monetization modelini seç ve sürekli trafik çekmeye odaklan!
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
site adresi nedir?
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

site adresi nedir?

Geliştirilme aşamasında yayınlanacak aktif olacak bir durumda değil henüz
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1