Artan Forum Markası' Hakkında

Açan: Charismax Tarih: 22 Aralık 2025 12:46 Görüntülenme: 395
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Artan Forum Markası' Hakkında
Artan Forum Oluşum by Charismax'

Markalı yerli forum duyurusu yapmıştım.. Çalışmalar devam ediyor kısa sürede bitmez bu' bunun fikiri seneler öncesine dayanıyor. Son dönemde hızlandırılmış çalışmalarla canlı kurulumunu gerçekleştirdik ama tek başımayım bir ekip yok.. Bu uzun süre sürecektir.. Bir kaç ay sonra belki ilk yayınını gerçekleştiririm ama dağıtım aşaması sene bulabilir...

Ben dağıtım yapmak istiyorum ama özel bir site de olabilir belki forumtagram alt yapısınıda kendi siteme yerli siteme çevire bilirim..

Bu duyuruyu daha önce duyurdum diye yapıyorum..

Merak eden olursa demo çalışmalar burada canlı hosting de yapılıyor

Charismax.forumtagram. com olarak
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Merhabalar daha önce de görmüştüm, düşünce güzel fakat kullanılan teknolojiler kısmında sıkıntı var. Anladığım kadarıyla Cursor gibi bir code idle ile yapmaya çalışıyorsun, saf php ile maalesef çok zor. Laravel, tailwind ve alpinejs ile ayağa kaldırıp, bootstrap öğeleriyle stabil bir düzene oturtmalısın. Eğer bir idle ile yapmaya çalışıyorsan bir süre sonra saçmlayacak ve kodları şişirecektir, o yüzden .md gibi rule dosyaları ile aşama aşama eksiksiz promptlarla ilerlemeni öneriyorum. Eğer aklına takılan veya yardım edebileceğim bir husus olursa +90 850 308 3056 WhatsApp numarasından yardımcı olabiliriz. Başarılar diliyorum, takipteyiz.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

Merhabalar daha önce de görmüştüm, düşünce güzel fakat kullanılan teknolojiler kısmında sıkıntı var. Anladığım kadarıyla Cursor gibi bir code idle ile yapmaya çalışıyorsun, saf php ile maalesef çok zor. Laravel, tailwind ve alpinejs ile ayağa kaldırıp, bootstrap öğeleriyle stabil bir düzene oturtmalısın. Eğer bir idle ile yapmaya çalışıyorsan bir süre sonra saçmlayacak ve kodları şişirecektir, o yüzden .md gibi rule dosyaları ile aşama aşama eksiksiz promptlarla ilerlemeni öneriyorum. Eğer aklına takılan veya yardım edebileceğim bir husus olursa +90 850 308 3056 WhatsApp numarasından yardımcı olabiliriz. Başarılar diliyorum, takipteyiz.

Belirli bir iskelet tam olarak oluştuğunda (test gibi ama kullanım için uygun yinede) Evet php ağırlıklı tamamen' vbulletin 3 kafasında bir insanım eski zaman kodlama mantığı ile projelendirdim eskiyi modernize etmek' dediklerine katılıyorum ama sıfırdan üretilen bir sistem son modern kodlara evriştirile bilir.. Yardım için teşekkür ederim ciddi bir manada sıkışır gereklili duyarsam mutlaka ulaşırım..

@@Semhub Asıl amacım frameworksüz ne kadar ileri gidebilirim o yüzden saf php hedefledim.. Anlayan biri olduğun için demek istediğimi anlayacaksındır burada frameworksüz taşına'bilir bir sistem..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
[HR][/HR]
Bunun yüzünden kanser olacam
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1