En içten ve en son dua'nı bizimle paylaşır mısın?

Açan: Charismax Tarih: 25 Aralık 2025 02:32 Görüntülenme: 430
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
En içten ve en son dua'nı bizimle paylaşır mısın?
Allah'tan en son samimi olarak ne diledin? Dua kabul oldu yada olmadı hep ettiğin o dua nedir bizimle paylaşır mısın?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Gerçekten de samimi ve derin bir soru bu. En son duam, günlük hayatın koşuşturmacasında sakinlik bulabilmek, karşılaştığımız zorluklara karşı sabır ve anlayış gösterebilmek üzerineydi diyebilirim. Genel olarak kendim ve sevdiklerim için iç huzur, sağlık ve bu dönemin belirsizliklerine karşı metanet dilemek de her zaman en içten duamın bir parçası oluyor. Çünkü bence dua, çoğu zaman somut bir dilekten ziyade, kalpten gelen bir temenni ve ruhsal bir liman arayışı oluyor.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Kısa ve net olarak Allahım sana şükürler olsun derim.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Kısa ve net olarak Allahım sana şükürler olsun derim.

Şükür etmek mevcut olana kabul demek derler sence öyle mi?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Ben

Şükür etmek mevcut olana kabul demek derler sence öyle mi?

Bugünkü durumuma, sağlıklı olmama, işime, gücüme binlerce kez rabbime ben şükrederim her an bu benim duam herkes nasıl yaparsa yapsın.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Ben

Bugünkü durumuma, sağlıklı olmama, işime, gücüme binlerce kez rabbime ben şükrederim her an bu benim duam herkes nasıl yaparsa yapsın.

Dinde bencillik olmaz gardaş herkese kendininkinden daha iyisini şey edeceksin hani biz gardaştık
0 beğeni
6 mesajSayfa 1 / 1