Düşün ki O Bunu Okuyacak

Açan: Destina Tarih: 15 Ocak 2026 20:18 Görüntülenme: 3.955
Sabit
Sayfalar 9 / 9 159 ileti
Önceki 1 7 8 9
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.037
rank

Konu
3.037
O tipi yapay zeka bile düzeltemez kanka
Yapana kadar yapamazsın derler, yaptıktan sonrada ..
İt ürür kervan yürür..
rank

Konu
3.037
rank

Konu
3.037
Acıtasyon yaratarak dimdik ayaktayım diyeceğime bir 20 tl borç ver derim yoluma bakarım en azından geridönüşüm var acıtasyon vicdan duvarından aşamaz...
İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
rank

Konu
3.037
rank

Konu
3.037
Acıtasyon yaratarak dimdik ayaktayım diyeceğime bir 20 tl borç ver derim yoluma bakarım en azından geridönüşüm var acıtasyon vicdan duvarından aşamaz...

Bu sözü şimdi yazdım anlık düşünce ama üzerine düşünürsen senin için ibretler var...

Vooov fasfatiiiii

İt ürür kervan yürür..
0 beğeni
Konu
472
Konu
472
Bence sonunda en doğru teknikeri buldu. Çok da güzel yapıyor. VB'ler içinde en beğendiğim yer orası. Nasıl yaptığının önemi yok, ortaya malzemeyi koymuş. Her yer birbirinin kopyasıyken tek farklı yer orası. Çünkü teknikeri farklı ve farkını da ortaya koymuş adam.
rank

Konu
3.037
rank

Konu
3.037

Bizim aramızda konuştuklarımız malzeme olmuş elaleme haha yine yön verdik insanlara gündemi biz belirliyoruz..

İt ürür kervan yürür..
rank

Konu
3.037
rank

Konu
3.037
Aynı sen bunlara biz toplumdan ayıklanması gereken oç diyoz ailecek

İt ürür kervan yürür..
Konu
2.455
Konu
2.455
Bu merak neden acaba ? :juju:
0 beğeni
rank

Konu
3.037
rank

Konu
3.037
Bu merak neden acaba ? :juju:

İlkiz forumlar arası diss şarkısı yapam mı ? Nicklerin ses kayıtlarının bulunduğu videosal bişi.. Ne güzel olur demi .. Aklıma şey geldi amaan bak yazarken soğudum yaşlanmışım neyse siz gençlerr takılın fjkddk

İt ürür kervan yürür..
Konu
472
Konu
472

Benden bir tane fragmanator. :D 3-5 yılın çöplerini, kıskançlıklarını, kullandığı cümle ve kelimelerimizin kopyası olduğunu, kanıtlarını vb. tüm unsurlarını 3-4 dakikalık şarkılara nasıl sığdırayım? 24 saniyelik özet geçiyorum. Kısacası mal budur, karakter budur; nokta, bitti. :D

@Charismax, 2020'de kendi hayatını yazdığında sınıf atlama hikayen de forumlardaydı. Sanırım 2023, 2020'den daha eski oluyor; ben sözelciyim. :( Sen sınıf atlarken o daha vitamindi, ortada bile yoktu aslında. O zaman o senin kopyan olmuş oluyor. :D Hatta bende de "Kanka, ben de sizin gibi sınıf atladım." diye yazışmalar vardı. Arşivi deşmeye üşendim şimdi; bizde yok yok. İnsan doğru olunca kanıtlar da en temizinden oluyor. Ne hikmetse ilkler bizden çıkıyor. Unutulduğunu sanıp 2 sene sonra kendi yazınca onu kanıt diye sunuyor. Buna kim inanır? Ancak kendi gibi vıttırı vızzıklar inanır.

O değil de, mesajına gülücük atan kız mı, kadın mı artık o var ya. Her gördüğümde "ımm cınımmm" sesi kulaklarımdan gitmiyor. Çok iyi dalgasını geçmiştik. Salaklığına gülüyor herhalde. :D Gıcık ötesi bir şey. :haha:

Neyseee... Yine mükemmel bir haklılığım var, hiç şaşmaz. :rix:

Bu arada, bizim aramızda konuştuğumuz konuşmalardan sana ne? Benim kocama yazdığım yazılardan sana ne? Ne kadar acizsin sen ya! Bazen acımıyor değilim; yazık. Hiç mutlu olmamış ki herkesin mutluluğuna salça oluyor. Zamanında Leydi'ye dediği lafların başrolünde şimdi kendisi var. :D En azından o köşesine çekildi, kendi yoluna bakıyor. Bu ise kendine dokunmayan herkese maydanoz oluyor. :D Muazzam bir kıskançlık. Bildiğin herkesi kıskanıyor bu. :haha: Bizden başka takan yok, değerimizi bilmiyor. :(

Fatih'in kopyası olduğuna bir örnek: Çetin'e "King Kong" lakabını takan Fatih. Ama adama her seferinde "King Kong" diye hitap eden de kendisi. Özenti, kopyacı seni. :D

Dur, şimdi ortalık karışık. Çetin'e gelirsem işin içinden çıkamayız; destan yazmam gerekir. Oyuncak ettiler adamı. Önce gel, sonra git. O da ayrı konu. KDJDKD. :D
rank

Konu
3.037
rank

Konu
3.037

Mesaja git

Benden bir tane fragmanator. :D 3-5 yılın çöplerini, kıskançlıklarını, kullandığı cümle ve kelimelerimizin kopyası olduğunu, kanıtlarını vb. tüm unsurlarını 3-4 dakikalık şarkılara nasıl sığdırayım? 24 saniyelik özet geçiyorum. Kısacası mal budur, karakter budur; nokta, bitti. :D

@Charismax, 2020'de kendi hayatını yazdığında sınıf atlama hikayen de forumlardaydı. Sanırım 2023, 2020'den daha eski oluyor; ben sözelciyim. :( Sen sınıf atlarken o daha vitamindi, ortada bile yoktu aslında. O zaman o senin kopyan olmuş oluyor. :D Hatta bende de "Kanka, ben de sizin gibi sınıf atladım." diye yazışmalar vardı. Arşivi deşmeye üşendim şimdi; bizde yok yok. İnsan doğru olunca kanıtlar da en temizinden oluyor. Ne hikmetse ilkler bizden çıkıyor. Unutulduğunu sanıp 2 sene sonra kendi yazınca onu kanıt diye sunuyor. Buna kim inanır? Ancak kendi gibi vıttırı vızzıklar inanır.

O değil de, mesajına gülücük atan kız mı, kadın mı artık o var ya. Her gördüğümde "ımm cınımmm" sesi kulaklarımdan gitmiyor. Çok iyi dalgasını geçmiştik. Salaklığına gülüyor herhalde. :D Gıcık ötesi bir şey. :haha:

Neyseee... Yine mükemmel bir haklılığım var, hiç şaşmaz. :rix:

Bu arada, bizim aramızda konuştuğumuz konuşmalardan sana ne? Benim kocama yazdığım yazılardan sana ne? Ne kadar acizsin sen ya! Bazen acımıyor değilim; yazık. Hiç mutlu olmamış ki herkesin mutluluğuna salça oluyor. Zamanında Leydi'ye dediği lafların başrolünde şimdi kendisi var. :D En azından o köşesine çekildi, kendi yoluna bakıyor. Bu ise kendine dokunmayan herkese maydanoz oluyor. :D Muazzam bir kıskançlık. Bildiğin herkesi kıskanıyor bu. :haha: Bizden başka takan yok, değerimizi bilmiyor. :(

Fatih'in kopyası olduğuna bir örnek: Çetin'e "King Kong" lakabını takan Fatih. Ama adama her seferinde "King Kong" diye hitap eden de kendisi. Özenti, kopyacı seni. :D

Dur, şimdi ortalık karışık. Çetin'e gelirsem işin içinden çıkamayız; destan yazmam gerekir. Oyuncak ettiler adamı. Önce gel, sonra git. O da ayrı konu. KDJDKD. :D

O kadar siklemeye erindim ki iki kelime yazmak bile sıkar beni.. Değersiz şeyler bunlar.. Dejavu hep bunlar dejavu..

Diss beğendim..

İt ürür kervan yürür..
rank

Konu
3.037
rank

Konu
3.037
La o değil de millete ben isim takarken uydurmuyorum gerçekten benziyorlar.. Şöyle bir düşündüm de bu haspam oluklu kertenkeleye benziyor ha global ölçülere uyumlu hem'de .. İnançlı biriyim de bu günah değil ikiside Allah'ın yarattığı canlı olabilir böyle benzerlikler bana da civciv derlerdi sarıyım diye sevimli bişi minicik (ben)
İt ürür kervan yürür..
Konu
472
Konu
472

O kadar siklemeye erindim ki iki kelime yazmak bile sıkar beni.. Değersiz şeyler bunlar.. Dejavu hep bunlar dejavu

Diss beğendim..

Sklediğimden değil, canım sıkıldı, eğlendim. Biliyorsun, ben doğrucu davut'um; yamuklara dayanamıyorum. :D

Sen abisin. Hoş, ben kimseye "abi" demem, kendimden büyüklere de demem deyip Çetin Abi diye g*tünde geziyordu. Offf, bu dürüstlük beni öldürecek dkjfghdkjghd. :D

Hem zeka olarak hem de karakter olarak zaten dengin değil; sklememen normal.

Nerede kalmıştık? Hadi çay doldurayım da balkonda yine geçmişten konuşup, gelecekten iki dedikodu edelim. Harbi sıktı, tat vermedi gerçekten.

rank

Konu
3.037
rank

Konu
3.037

Sklediğimden değil, canım sıkıldı, eğlendim. Biliyorsun, ben doğrucu davut'um; yamuklara dayanamıyorum. :D

Sen abisin. Hoş, ben kimseye "abi" demem, kendimden büyüklere de demem deyip Çetin Abi diye g*tünde geziyordu. Offf, bu dürüstlük beni öldürecek dkjfghdkjghd. :D

Hem zeka olarak hem de karakter olarak zaten dengin değil; sklememen normal.

Nerede kalmıştık? Hadi çay doldurayım da balkonda yine geçmişten konuşup, gelecekten iki dedikodu edelim. Harbi sıktı, tat vermedi gerçekten.

Akıllı değil, sen karı koca sohbetini konu alıp laf soktuğunu nasıl sanarsın? Kim sana bu cesareti cürreti veriyor? İlginç şeyler bunlar, @Destina ben bu olaylar'dan çoktan geçtim ciddiyetimin farkında değil kimse.. O küfürlü yazı o bizim forum'da ziyaretçi mesajı açıkken gelen o yazıdan sonra ben bu tür şeyleri forum içi olay yada sanal olarak görmüyorum ciddiyim bu konuda' bunu defalarca söylüyorum her seferinde ben demiştim dediğim'de kötü şeyler oluyor.. Yine olacak ama ne zaman allah bilir, benim nerede ne zaman ne yapacağım belli olmuyor bende bilmiyorum kendimi tanımıyorum bu konuda.. Eğer böyle devam ederse nokta koyan hep ben olurum bunuda herkes'e tescilletirim. Galiba bu dediklerimi sen kimsin, sen kimsin, lan sen kimsin kavgaları ile eş değer görüyorlar, yanılıyorlar.. Neyse aylar'dır yazmıyorum kimseye sesim'de çıkmıyor ama bu demek değil'ki kasık uzuvlarım çalışmaz, bence kaşınıyorlar'da kaşıyıcı ben değilim daha öncelikli önemli ağırlık verdiğim işlerim var benim.. Boş insanlarla uğraşamam şimdi, bunları da sen dikkat ettin yazdın diye yazdım yoksa sikimden aşşağı kasımpaşa

İt ürür kervan yürür..
Konu
472
Konu
472
Teşekkürler, bir nebze güldürdünüz. Yine yazmazdım ama ufak bir ekşın olsun dedim. Sıkıldıkça ya da yeni şeyler yazma çabasına girip karşılık alamadığınızda bu sayfayı favorilerinize ekleyin. Her göndermenizde girin, tekrar tekrar okuyun; çünkü bir dahası asla olmayacak.
YouTube'a koyacak değerde görmedim. Üstünkörü yazdım, okuttum. Size fazla bile. Bu da benim son noktam olsun.

resim
rank

Konu
3.037
rank

Konu
3.037
Sıkıldıkça ya da yeni şeyler yazma çabasına girip karşılık alamadığınızda bu sayfayı favorilerinize ekleyin. Her göndermenizde girin, tekrar tekrar okuyun;
İt ürür kervan yürür..
Sayfalar 9 / 9 159 ileti
Önceki 1 7 8 9
159 mesajSayfa 9 / 9