Abidin - abidinlik yapma

Açan: Charismax Tarih: 29 Ocak 2026 18:39 Görüntülenme: 185
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Abidin - abidinlik yapma
Abidin güzel isimdir... Akıllı insanlara bu isim yakışır ama kurtlar vadisi bebeleri bunu yanlış anladıkları için anlamına bile bakmamış olduklarından espiri olarak kullanırlar.. Kv'dan önce penis'de vitamin bile olmayanların bilemeyeceği onurlu bir isimdir...

Lakin günümüz şartlarında tıpkı şaban ismini şeettikleri gibi abidin de konulara şaka ismi olarak geçmiştir.. Abidin mecazisi akıllı gibi görünen aptal olarak görülür... Bunun sebebi abidin ismini kötülemek değil aslında kendisini abidin sanıp gerizekalı olmasından dolayı.. He abidin sensin deme anlamında kullanılır...

Teşekkür ederim bu şarkı sana gelsin...

Djjjj fakmannn

Dinleee
sana sesleniyorum
artık seni sevmiyorummm

kırayzi osii

o yeahhh
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Abidin adın da şarkı yaptım... Bilin bakalım neden paylaşmıyorum?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Niyeki paylaşmıyorsun?
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Niyeki paylaşmıyorsun?

Abidinler alınır abidin ismi çok anlamlı çünkü ... Çürük karakterlere meze etmek istemedim ama bellide olmaz birden koya'bilirim de 😈
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1