Öncelik ile yapay zekanın 5 dakika'da yapacağı bir işi bir insan aylarca uğraşıp yapıyorsa zaten burada insan gerizekalı bir insandır... Şurada duran ile şooraada olanın arasında'ki farkı görmeyen insandır..

Yeri geldiğin de kabul ediyorum yapay zeka hayatımıza girdi diyip işine gelmediğin'de yapay zeka ile yapmış hahaha mal aptal diyen bir insanın çelişkisi zaten ortada duruyordur onu insanların takdirine bırakıyorum..

Yapay zeka işimi yapıyorsa yaptım koydum diyorsam ne ile yapıldığının önemi yok orta'da bir iş proje vardır...
Yapay zeka ile yapıp edit saçmalığı ile düzenleyip ben yaptım diyenlerin rolleri işi bilenin karşısına gelene kadardır..

O yapay zeka ile yapmış 1 ay'da sen 10 sene'de ne yaptın? Bunu sorarlar adama... O 1 ay'da yaptı kullanıma sundu sen 10 senedir sessiz mağaranda ayıcılık oynuyordun şimdi neden hareketlendin?

Adama bunu sorarlar ama adam yok soracak adam'da yok o yüzden ananı al git ...

Yapay zeka asistanı yapılmış forumlar için ücretli ortalama 10 bin tl -
Yapay zeka forumuna asistan yapıyor maliyeti 0 tl -

Regal reklamı çok haklı aklını seveyim aklını diyor ya ...

Bu insanlar ürettiği için eleştiri alıyorsa üretemeyenin eleştirilerini kim nerede saklıyor onu birileri açıklasın...

Arkadaşlar aptal olmayın yapay zekayı kullanmak bir zeka işidir... Herkes ben yaptım diye kullanamaz kod bilgisi ister mantık çözüm formül ister.. Öyle hadi yap denilen bir olay değildir bu.. Yapay zeka senin arama motorlarında arayacaklarını tek kalem'de toplar kopyala yapıştırlarını bir dosya'da düzenler talimatı sen verirsin yani.. Öyle yap kuzum hadi başlayalım şeklinde değil bu.. Öyle olsa herkes uzman olur başımıza...

Birilerine eleştiri yaparken bi altınıza bakın sıçtınız mı? Onu yıkadınız mı? Kokusu gidiyor mu? Bunları düşünün bence... Boşverin siz milletin işlerini herkes kendi işine baksın kimse kimseyi ilgilendirmez...

O zaman ben 30 yıldır yapay zeka kullanıyorum linux' a tek komutta neler yaptırıyorum.. Biraz kafanızı çalıştırın bilmediğiniz şeylerede bilmiyorum demeyi bilin bence yorum yapmayın komik oluyor...