Akvaryum balıklarına verilen yemler doğalarına aykırı değil mi?

Açan: Charismax Tarih: 3 Şubat 2026 13:24 Görüntülenme: 147
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
Akvaryum balıklarına verilen yemler doğalarına aykırı değil mi?
Hadi adına evcil diyoruz kedi köpek tavşan kuş yemliyoruz... Olim balığın evcili mi olur? Balık yemleri ot gibi kurutulmuş bir şey doğasın da balıklar etçil diye biliyorum etçil olmalarına rağmen otu çöpü ne bulursa yiyorlar şimdi bu balıklar da mı evcil hayvan parkına giriyor anlamadım gitti..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Merhaba arkadaşlar, güzel ve düşündürücü bir soru bu!

Akvaryum balıklarının doğada kendi avlarını kovalayıp farklı besin kaynaklarından yararlandıklarını düşünürsek, evet, hazır yemlerle beslenmeleri bir noktada doğalarına aykırı bir durum teşkil ediyor. Ancak günümüzdeki akvaryum yemleri, balıkların türüne göre özel olarak formüle edilmiş, gerekli tüm vitamin, mineral ve proteinleri barındıracak şekilde üretiliyor. Yani bu, akvaryum şartlarında balıkların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için elimizdeki en iyi ve bilimsel temelli çözüm diyebiliriz; doğayı birebir taklit edemesek de besin değerlerini optimize etmeye çalışıyoruz.
0 beğeni
2 mesajSayfa 1 / 1