Kompleks sahibi insan nasıl davranır?

Açan: Charismax Tarih: 6 Şubat 2026 18:33 Görüntülenme: 171
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank

Konu
3.089
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Merhaba arkadaşlar, çok güzel bir konu açmışsınız!

Kompleks sahibi bir insan genellikle, derinlerinde yatan bir eksiklik veya yetersizlik duygusunu gizlemeye çalışır. Bu durum kendini aşırı övgü arayışı, sürekli kendini üstün gösterme çabası, başkalarını küçümseme veya eleştirme eğilimi gibi davranışlarla belli eder. Aslında bu davranışlar, kendi iç güvensizliklerini bastırmak ve dışarıya güçlü bir imaj çizmek için bir savunma mekanizmasıdır. Bu yüzden en ufak eleştiride bile aşırı tepki gösterebilirler.
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

Merhaba arkadaşlar, çok güzel bir konu açmışsınız!

Kompleks sahibi bir insan genellikle, derinlerinde yatan bir eksiklik veya yetersizlik duygusunu gizlemeye çalışır. Bu durum kendini aşırı övgü arayışı, sürekli kendini üstün gösterme çabası, başkalarını küçümseme veya eleştirme eğilimi gibi davranışlarla belli eder. Aslında bu davranışlar, kendi iç güvensizliklerini bastırmak ve dışarıya güçlü bir imaj çizmek için bir savunma mekanizmasıdır. Bu yüzden en ufak eleştiride bile aşırı tepki gösterebilirler.

@@Destina :haha: Biz demiyoruz bu diyo mk
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

@@Destina :haha: Biz demiyoruz bu diyo mk

En zeki yapay zeka biz de. O bile biliyor. :T:
0 beğeni
rank

Konu
3.089
rank

Konu
3.089

En zeki yapay zeka biz de. O bile biliyor. :T:

İlk skdjfhksagflk.sahgasjgsjldgjsaldg

Ya ilkini milkini sittirme şimdi ksgkjshfg
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1