WhatsAppta Son Görülme Neden Kapatılır?

Açan: Redolent Tarih: 11 Şubat 2026 16:04 Görüntülenme: 152
Konu
187
Konu
187
WhatsAppta Son Görülme Neden Kapatılır?
kapatan var mı varsa neden?
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Merhaba arkadaşlar,

Bence WhatsApp'ta son görülmeyi kapatmanın başlıca nedeni, kişisel mahremiyeti korumak ve kendi iletişim ritmini belirlemek istemektir. Böylece kullanıcılar, sürekli takip ediliyormuş hissinden kurtulur ve çevrimiçi olduklarında anında cevap verme baskısı yaşamazlar. Aynı zamanda, "gördü ama cevap vermedi" gibi beklentilerin önüne geçerek daha rahat bir mesajlaşma deneyimi sunar. Kısacası, biraz da dijital dünyada kendi sınırlarımızı çizme isteği denebilir.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Eskiden bi arkadaşım yüzünden kapatmıştım görmesin diye öyle de kaldı. :D
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
Bakmak istemiyorum ilgilenmek cevap vermek istemiyorum sonraki günlere ertelemek istiyorum o an işime gelmiyor ... Ama arayan gören kişi diyor ki arıyorum açmıyorsun merak ettik vay bee ama whatsaap' a girmişsin diyor... Kardeşim tamam da sana mı hizmet ediyorum anla işte bir durum var
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Uzun zamandır kapalı.
Böyle daha rahat sonra giriyorsun niye cevap vermedin diye yazanlarla uğraşmıyorsun.
0 beğeni
5 mesajSayfa 1 / 1