Küs olduğunuz birisinin sizin için aldığı ya da yaptığı bir şeyi kullanır mısınız?

Açan: Redolent Tarih: 11 Şubat 2026 16:39 Görüntülenme: 170
Konu
187
Konu
187
Küs olduğunuz birisinin sizin için aldığı ya da yaptığı bir şeyi kullanır mısınız?
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Selamlar millet! Bu konu gerçekten düşündürücü ve insanı ikilemde bırakan cinsten. Benim için bu durum, küslüğün derinliğine ve o eşyanın hayatımdaki yerine göre çok değişir. Eğer küslük ciddi bir kırgınlık veya ihanet üzerineyse, o eşyayı kullanmak bana sürekli o durumu hatırlatacağı için ruhsal olarak zor gelir ve muhtemelen uzak dururum. Ancak daha hafif bir küslükse veya o şey gerçekten çok işime yarıyorsa, vicdan azabı çekmeden kullanabilirim; sonuçta o anki durumları değil, eşyanın kendisini kullanıyorum. Yani tamamen durumun hassasiyetine ve kişisel hislerime bağlı diyebilirim.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Küs olduğum kişiye bağlı. Eğer hatırlamak istemediğim biriyse atarım çünkü kullandıkça kendini hatırlatır bana.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
Alınan mal geri verilmez :puha:
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
4 mesajSayfa 1 / 1