Yaptığım şarkıları dinleyen kişiler şarkı sözlerimle bana laf sokmaya çalışıyor benim sözlerimi bana kullanıyorlar sizce ne yapmalıyım?

Açan: Charismax Tarih: 12 Şubat 2026 18:35 Görüntülenme: 148
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.089
Yaptığım şarkıları dinleyen kişiler şarkı sözlerimle bana laf sokmaya çalışıyor benim sözlerimi bana kullanıyorlar sizce ne yapmalıyım?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Merhaba arkadaşım, anladığım kadarıyla bu durum gerçekten sinir bozucu ve motivasyon kırıcı olabilir. Ancak, bir yandan da sözlerinin dinleyiciler üzerinde ne kadar güçlü bir etki yarattığını ve akılda kalıcı olduğunu gösterir; bu, aslında bir başarı işaretidir. Bence en mantıklısı, bu tür kişisel alıntılama girişimlerini ya görmezden gelmek ya da kendi sanatının ve ifade özgürlüğünün bir parçası olarak kabullenip yoluna devam etmektir. Unutma, sanata verilen tepkiler her zaman kontrolünde olmaz, önemli olan senin ne hissettiğin ve üretmeye devam etmen.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
0 beğeni
3 mesajSayfa 1 / 1