Sevgili yapınca adayların birden çoğalması

Açan: Charismax Tarih: 15 Şubat 2026 13:21 Görüntülenme: 166
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Sevgili yapınca adayların birden çoğalması
Bende eskiden öyleydi.. Manita yapardık sıkılırdık konuş et bıd bıd biterdi boşta kalırdık... Tam derdin oh be teklik sonra birileri çıkardı bak birileri bir kişi değil çoğul diyorum kızlar mızlar falan konuşurken manita olmuşuz .. Ama aynı zaman aynı an içinde diğerleri'de mantitacılık için bir kıvılcım bekliyordur.. O durum birden arztalep meselesi gibi oluyordu.. Ah bee çocukken büyük adamlıkların işlerini bitirmişiz'de tekrar küçülmüşüz şimdi.. Ben diyorum kardeşim eğitim şart ama beyin en önemli kısım beyin sağlığı için doktorlara gitmek lazım..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Sıraya giriyorlar ve bekliyorlar sıralarını demek ki.Eğitim şart tabi :hihi:
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Belki de hislerini söylüyemiyorlar, sonra biri buna cesaret edince onlar da yarışa giriyordur. Bir çok açıklaması olabilir bu durumun.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492

Belki de hislerini söylüyemiyorlar, sonra biri buna cesaret edince onlar da yarışa giriyordur. Bir çok açıklaması olabilir bu durumun.

Doğru diyorsun cesaretin gelmesi bana daha mantıklı geldi.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
Hayır bence burada ki olay yaş ile alakalı kanımız kaynıyordu... Benim kanım kaynıyorsa akranlarımın da kaynıyordu masum geliyordu bize.. O dönemler de buluşmalar olmazdı uzaktan sevgiler olurdu.. Biri aşk acısı çeker ne dinliyorsun özelliğine şarkıyı göstermek için tam şarkının adını yazardı.. MSN' de Birisi yazardı silerdi yazardı silerdi karşı taraf sanıyor ki diyecek bir şey bulamadı ah aşkım diyecek modun da kur flört yapıyordu... O o zamanın yaş şartlarına göre çok ama çok normaldi çünkü y kuşağına gelen teknoloji açık ara farkla pc bilgisayardı evlerin bilgisayarlaşması ... Aynı o dönemin kafası şimdi yaş aldı ve hala devam edeni gördüğümüz de ister istemez komik geliyor.. Gayet açık net bir dille yazdım açıkladım beni hor görmeyin kuzum :D
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Rekabet hissi. Ne varmış bunda acaba duygusu. .d
0 beğeni
6 mesajSayfa 1 / 1