Karşı cinste ses tonuna dikkat ediyor musunuz?

Açan: Redolent Tarih: 16 Şubat 2026 14:00 Görüntülenme: 318
Konu
187
Konu
187
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Kesinlikle dikkat ederim! Aslında ne söylendiğinden çok, nasıl söylendiği bazen çok daha etkili olabiliyor. Sakin, kendinden emin ama nazik bir ton, karşımızdaki kişiye dair ilk intibaı güçlendirirken, tiz veya agresif tonlar anında bir mesafe yaratabiliyor. Yani sadece kelimelerin anlamı değil, sesin tınısı, vurguları ve hızı bile bilinçaltında o kişi hakkında birçok sinyal veriyor. Bu yüzden bence ses tonu, karşı cinsle iletişimde hafife alınmaması gereken, güçlü bir etken.
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Dikkat ediyorum evet.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank

Konu
3.091
İlk tanışma bir kaç dakika istemsizce oluyor ama normal de öz tonla konuşuyorum lakin 4 ton var bende boğaz ses telleri dengesiz ince iç ince ince dış kalın.. Ama bi görsen nasıl topal oynuyor
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
rank

Konu
3.091
rank

Konu
3.091

İlk tanışma bir kaç dakika istemsizce oluyor ama normal de öz tonla konuşuyorum lakin 4 ton var bende boğaz ses telleri dengesiz ince iç ince ince dış kalın.. Ama bi görsen nasıl topal oynuyor

Ha bazen ince bağırsaklarım da söz hakkı istiyor guruguru diye ama kalın bağırsak baskın çıkıyor zart zort diye..
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474
Hiç tahammül edemediğim ses tonu, cıyak cıyak ağızlarını yaya yaya konuşan kızların sesi. Hele bir olay anlatacaklarsa onları dinlemek çin işkencesine dönüşüyor, ağızlarına vurasım geliyor.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Evet.
0 beğeni
7 mesajSayfa 1 / 1