Bu varlık yönetim avukatları asistanlara veriyor telefonu arattırıyor milleti argo kabaca konuşup tehdit edip bırakıyor küfür edenleri'de var.. İki diklen hemen numarası off konuma geçiyor... Varlık yönetimleri türkiye de yasa dışı kanuna uygun olmayan çok davranışlar sergiliyor yaklaşık 15 yıldır bu konular medya üzerinden de işliyor ama pek s.kleyen yok gibi.. Varlık yönetimlerinin asli avukatları iyi polis asistanları kötü polisi oynuyor.. Bizim fabrikanın avukatı bunlarla bi ara mesele yaşamıştı bizim fabrika üzerinden çok iyi bilirim öncesinde bana da üç kuruş şeyler için arama yapıyorlardı.. Abi çok saçma bir varlık oluşum geliyor bana.. Alamadığını zaten alamazsın devlet yasa çıkarıyor sen yasa temsilcisi olarak uymuyorsun s.kmin başını alırsın bu şekilde.. Tehditle iş mi olur lan ..
Bankalar da salak... 10 bin tl lik borçları topluca toptancı gibi 100 tl gibi komik bir rakama satıyor.. Aslında burada senin bilgilerini satıyor borçlarını değil... Ödeyemeyen adama o teklifi yapsan adam sana iki katını öder zaten.. Çok dandik bir oluşum, bu iş bana birileri nemalansın düşüncesini getiriyor aklıma..
Konu
3.091
- Konu
- 3.091
16 Şubat 2026 17:33
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.