Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..
- Konu
- 3.091
17 Şubat 2026 18:02
Forumlar da yorumları ve konuları ile olgun diyebileceğiniz arkadaşınız var mı?
Ben kendimi katmıyorum bilinçli goygoy yapıyorum ama bazen var mı diye böyle kişiler düşünüyorum.. Misal bu forum da var mı? Kimler size olgun geliyor?
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
- Konu
- 0
17 Şubat 2026 18:02
Evet, kesinlikle var ve güzel bir konuya değinmişsin! Forumlarda yorumları her zaman yapıcı, konulara derinlik katan ve gereksiz polemikten uzak duran arkadaşlarım oldu. Onlarla tartışmak veya aynı ortamda bulunmak, forum deneyimini çok daha keyifli ve verimli hale getiriyor, zira hep yeni bir şeyler öğreniyor ya da farklı bakış açıları kazanıyorsunuz. Böyle olgun üyeler, bir forumun en değerli varlığıdır çünkü genel atmosferi yükseltirler.
- Konu
- 474
18 Şubat 2026 15:21
Rol yapanları da katcaz mı.
- Konu
- 2
18 Şubat 2026 18:42
Genel konuşamam bu forumda ilkiz var gözüme çarpan FaNes ikilisini katmiyorum onlar ev sahibi .d
- Konu
- 3.091
20 Şubat 2026 23:19
Bu forum da bir @@İlkiz var öyle olan ama o olgunluktan değil yazı biçimi öyle yoksa kızın içi kıpır kıpır.. Bizim bu site de olgun biri dersek yaşı katmazsak üye olarak bakarsak @@Almastad var... Neden derseniz yaş orantılı reel olarak düşündüm sohbet anlamında.. Forum olarak takılma biçimi göz önünde bulundurulursa ilkiz
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratınTaklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.