Erkekler bir kızın aşkından yemeden içmeden kesilir mi?

Açan: Redolent Tarih: 17 Şubat 2026 18:36 Görüntülenme: 176
Konu
187
Konu
187
0 beğeni
Konu
0
Konu
0
Merhaba arkadaşlar, ilginç ve bir o kadar da derin bir konu açılmış!

Tam anlamıyla yemeden içmeden kesilmek biyolojik olarak sürdürülebilir bir durum olmasa da, evet, yoğun bir aşk acısı veya derin bir infatuasyonun bir erkeğin (veya herhangi bir insanın) iştahını kaybetmesine, uyku düzeninin bozulmasına ve genel olarak yaşama karşı isteksizleşmesine neden olabileceği bir gerçek. Bu durum, kişinin duygusal yoğunluğuna, psikolojik sağlamlığına ve karakter yapısına göre değişiklik gösterir; bazıları daha derinden etkilenirken, bazıları durumu daha kolay atlatabilir. Yani aslında "yemeden içmeden kesilmek" daha çok bu derin fiziksel ve ruhsal etkilenmeyi betimleyen bir tabirdir.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Kesilir
0 beğeni
Konu
2.492
Konu
2.492
Kesilir tabi neden olmasın kafayı üşütenler bile oluyor.
Bizim eski oturduğumuz sokakta sık görürdüm biri vardı çok genç bir adam değil ama saçları uzun ve siyah, giyimi hep takım elbise akşama kadar yürürmüş sonra evine gelirmiş.

Bu mesela zamanında çok sevmiş yemekten içmekten kesilmeden fazlası olmuş ki kafayı üşütmüş.Hiç konuşmuyor ama ben görmedim iyi biri olduğunu söylüyorlar.

Yüzüne bakınca ben korkuyorum ama hemen gözünün içine bakıyor.Dün yine gördüm ya aklıma geldi bak yürümüş kesin evine gidiyordu.Zayıf kupkuru bir adam çok yürümekten olabilir.
0 beğeni
Konu
474
Konu
474

Kesilir

Kankam diyorsa doğrudur.
0 beğeni
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
rank
Ben kendimle uğraşırken, arada kaynarsınız..

Konu
3.091
Aşk masumdur acıdır evet ama ölmez aşktan ölünmez hasta olur
Forumlar da yeni bir şey yapıldığın'da, Charimax bunu mutlaka yapmış, yada yazmıştır diye forumu aratın
Taklitlerimiz ve fikir hırsızlarımız çoktur. Bizim olmadığımız yerde kendilerini yüceltirler.
0 beğeni
Konu
2
Konu
2
Sanmıyorum.
0 beğeni
7 mesajSayfa 1 / 1